nakolik' Alıntı:1.5.4.1 de de çalışır mı ?
breakthelaw' Alıntı:Merhaba dediklerinizi yaptım çalıştı ancak üst tarafta bir reklam çubuğu çıkmaya başladı bunu nasıl sileriz?
berkant4141' Alıntı:Gökhan kardeşim ellerine emeğine sağlık..dediklerini yaptım ve çalıştı...benim tespit ettiğim bir olay daha var onu nasıl halledebiliriz ? Başka e ticaret sitelerinde mesala ürün ve kotogoride eklerken isim yazıyoruz ve bu site yukarda title başlığında yazdığımız isim olarak çıkıyor.Diğer e ticaret sitelerinde ürün adı yazıyoruz örnek şapka yazdık ama yukarda titlede istediğimiz yazıyı yazabiliyoruz kendimiz.katogoriye tıkladığımızda şapkal yazısı çıkıyor tıkladığımızda şapka sayfasına giriyoruz.Yukarda da mesala renkli şapkalar, sarı şapkalar,ucuz şapkalar gibi yazdığım yazı çıkıyor.Bunu opencartta nasıl uygulayabiliriz? Kullandığım versiyon 1.5.5.1
fitifiti' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce site map oluşturup gerekli tüm ayarlamaları yapıp siteyi google dizinine gönderdik. Ancak her ne yaparsak yapalım ilk 500 sırada dahi yok site malesef. Bunun nedeni ne olabilir ? Ayrıca yeni ürünler girip yeni eklemeler ve düzenlemer yapınca sitemap.xml otomatik güncelliyor değil mi ? Birde robot.txt için en ideal txt yi yapmaya çalıştık, botların robot.txt ile taraması için herhangi bir değişiklik ya da kod gerekiyor mu ?
fitifiti' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce site map oluşturup gerekli tüm ayarlamaları yapıp siteyi google dizinine gönderdik. Ancak her ne yaparsak yapalım ilk 500 sırada dahi yok site malesef. Bunun nedeni ne olabilir ? Ayrıca yeni ürünler girip yeni eklemeler ve düzenlemer yapınca sitemap.xml otomatik güncelliyor değil mi ? Birde robot.txt için en ideal txt yi yapmaya çalıştık, botların robot.txt ile taraması için herhangi bir değişiklik ya da kod gerekiyor mu ?