Opencart v1.4.9 ve smrel tema kullanıyorum, Temayı v1.4.9'a göre uyarladım fakat yeni ürünler bölümünde sepete ekleme yeri nokta olarak gözüküyor ayrıca alışveriş sepetinde ürün eklendiği zaman silme butonu gözükmediği için silemiyorum.
By_Surmeneli' Alıntı:herhalde gelişiş sepete ekle kurmuşsun orada silme butonu yoktu bend kurduğumdan bliyorum.tema değişikliğinden ilgili resim konumunu bulamıyor olabilir resim yoluna bir bak. ona göre yazarsın
By_Surmeneli' Alıntı:herhalde gelişmiş sepete ekle kurmuşsun orada silme butonu yoktu bend kurduğumdan bliyorum.tema değişikliğinden ilgili resim konumunu bulamıyor olabilir resim yoluna bir bak. ona göre yazarsın
ciftcizade' Alıntı:Arkadaşlar yeni kodu açamadığım için çok özür dleyerek buraya yazıyorum
Benim sitede sepetteki sil butonu çalışmıyor.GÖrünüyor ama nedense tıklayınca silme işlemi gerçekleşmiyor.Önceden çalışıyordu ama şimdi neden çalışmıyor bilmiyorum.Bu husuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
Sepete ekle diyorum ürün ekleniyor
Soldaki Sepette sil butotuna tıklayınca ürün silinmiyor.Sorunum bu
Şmdden teşekkürler
Arkadaşlar bir sorunum var. Bir ürünü sepete ekle diyorum. Sepete ekleniyor fakat silmek için alışveriş sepetindeki X butonuna tıklayınca ürün sepetten SİLİNMİYOR. Bu sorunu nasıl çözebilirim.