Alışveriş için üst limit belirleme, kupon kullanımı

efxtr

OpenCart-TR
Değerli arkadaşlar,

Konu başlıklarını taradım ancak bulamadım, daha önce benzer bir soruya cevap verildiyse kusura bakmayın. Bir-iki sorum olacak, forumda gereksiz kalabalık olmaması için tek bir başlıkta soruyorum.

1- Opencart'da alışveriş harcaması için alt sınır belirleyebiliyoruz, peki aynı zamanda üst sınırı da belirleyebiliyor muyuz?

2- Belirli bir periyot içinde bir müşterinin yapabileceği alışveriş sayısını ve alışveriş miktarını kısıtlayabilir miyiz? Örneğin, müşteri Ocak ayı içinde toplam 5000 tl'nin üzerinde alışveriş yapmak istediğinde sistemin uyarı verip daha fazlasına izin vermemesini sağlamak mümkün mü?

3- Kupon kullanımı ile ilgili olarak, diyelim ki 100 tl'lik bir kupon veriyoruz, müşteri 40 tl'lik alışveriş yapıyor. Mevcut durumda kuponun kalan kısmı (60 tl) kullanılamıyor, bunun için bir çözüm var mı, bunu gösteren bir modül var mı? Örn 100 tl'lik kuponu olduğu, ne kadarlık kuponu kaldığını vs görebilsin.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

unsound

OpenCart-TR
Malesef bu sorduğunuz sorunların cevabı şuan için bulunmuyor, birisi benden aylık 5000 liralık mal çekecek ise zaten hayır demem :eek:)
Bunu yanlış anlamayın kendi düşüncem bu.
opencart guru ya bir bakarmısın? ing var ise belki aradıklarını bulabilirsin.

efxtr

OpenCart-TR
Selamlar,
Cevap yazdığınız için teşekkürler, php'ye biraz uzak kaldığım ve opencart mimarisine de yabancı olduğum için çözmem biraz vakit alıyor :)
Alışverişe üst limit koymak mantıklı gelmeyebilir, açıkçası satış için değil, başka bir durum için böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Diğer forumları da araştırıyorum, cevap bulabilirsem burada paylaşırım.