$this->data['model'] = $product_info['model'];
$this->data['weight'] = $product_info['weight'];
<tr>
<td><b><?php echo $text_model; ?></b></td>
<td><?php echo $model; ?></td>
</tr>
<tr>
<td><b>Ağırlık:</b></td>
<td><?php echo $weight; ?></td>
</tr>
eka7a' Alıntı:Ortada bir problem yok ki oraya yazılanlar ürün sayfasında görünsün diye yapılmadığı için ürün sayfasında gözükmüyor. ağırlık kargo metodu ile ilişkilendirilmiş sadece diye düşünüyorum. Gözükmüyor derken bunu kastetmiştim. Belki ileri sürümlerde ürün sayfasına da eklenir.
boybek' Alıntı:Kargo hesabı konusunda anlayamadığım birşey var:
her bir ürün için ağırlık ve boyut (en/boy(yükseklik) girebiliyoruz, tamam.
Fakat kargo modüllerine bilgi girerken "hangi ağırlığa kadar kaç lira" şeklinde giriyoruz. Burdaki ağırlık ürünün ağırlığımıdır, yoksa hem ağırlık hem de boyutları hesaba alarak yapılan desi ağırlığı mıdır?
Ayrıca, her bir ürün için hem ağırlık hem de boyut bilgilerini girdim diyelim. Ve diyelimki müşteri 3 adet ürün koydu sepetine. Şimdi kargonun toplam ağırlığı bu 3 ürünün ağırlıkları toplamına eşittir, burda problem yok (paketlemede kullanılan kutunun ağırlığını ihmal ediyorum). Fakat kargo firması aynı zamanda paketleme için kullanılan kutunun boyutlarını da hesaba katıyor.. peki bu kutunun boyutlarını nasıl hesaplayacağız bu 3 ürünün boyutları ile?.. ağırlığında yaptığımız gibi bu 3 ürünün boyutlarını toplayamayız değil mi?
Peki o zaman sistem ürün boyutlarını hesaba alarak nasıl hesaplıyor kargo fiyatını? yoksa sadece ağırlıklarını mı topluyor, boyutları hesaba almıyor mu? peki bu durumda yanlış hesaplamış olmaz mı, zira kargo firması kutunun boyutlarını da hesaba katıyor?
Bu kargo olayında kafam çok karışık lütfen yardım ürünlerin sadece ağırlıklarını girmem yeterli olacak mı?
viphayat' Alıntı:ben bu agırlık ile ilgili kargo modelini açıyorum ama sadece sabit kargo fiyatı olan çalışıyo hep tek secenek o görünüyor diğerlerini aktif yapamıyorum hatam nerde bana söylermisiniz
tolga35' Alıntı:eka7a' Alıntı:Ortada bir problem yok ki oraya yazılanlar ürün sayfasında görünsün diye yapılmadığı için ürün sayfasında gözükmüyor. ağırlık kargo metodu ile ilişkilendirilmiş sadece diye düşünüyorum. Gözükmüyor derken bunu kastetmiştim. Belki ileri sürümlerde ürün sayfasına da eklenir.
Evet ağırlık kargo metoduyla ilgili
kargo seçeneklerinde ağırlığı sectiğinizde tüm türkiye kısmında ki alana
örnek :
1:15
dediğinizde ürüne yazdıgınız her kg mı 15 tl ile çarpar
ayrıca her kg da ayrı fıyat verebılıyorsunuz
misal 1 kg 5 tl olsun
5 kg 10tl olsun
10 kg 15 tl olsun
bunun için
1:5,5:10,10:15
bu şekilde girmemiz gerekiyor
umarım yardımcı olmusumdur
ejdehar' Alıntı:Mirac weight komutuyla ağırlık değerini gösterdim ancak yanına ağırlık birimini eklemek istiyorum
weight_class_id ekledim olmadı
text_weight olmadı
weight_class_description olmadı bi türlü değerin sağ tarafına , o ürüne ait ölçü birimini ekleyemedim ( bazıları kg bazıları gr olduğu için oraya direk kod yerine elle Kg yazmak işime gelmedi ) nasıl yapabilirim?