ADmin Ürün Düzenlemede Tab Problemi

By_Surmeneli

OpenCart-TR
Web sitesi
www.kodcenneti.com
Arkadaşlar admin sayfasında ürünleri düzenlemeye girdiğimde tablar bozuluyor sayfada hatavar diyor bu hatayı nasıl giderebilirim

By_Surmeneli

OpenCart-TR
Web sitesi
www.kodcenneti.com
Web sayfası hata ayrıntıları

İleti: HTML Parsing Error: Unable to modify the parent container element before the child element is closed (KB927917)
Satır: 0
Karakter: 0
Kod: 0
URI: http://www.kodcenneti.com/admin/index.php?route=catalog/product&token=ff6b6e6a0275d61a920aba4d979d81b2

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
By_Surmeneli' Alıntı:
Web sayfası hata ayrıntıları

İleti: HTML Parsing Error: Unable to modify the parent container element before the child element is closed (KB927917)
Satır: 0
Karakter: 0
Kod: 0
URI: http://www.kodcenneti.com/admin/index.php?route=catalog/product&token=ff6b6e6a0275d61a920aba4d979d81b2
Admin -view klasörünüzü yeniden yükleyinizi yaptıgınız bir düzenleme yada eksik yükleme sebeb olabilir burada kullanıan bir html,js yada css bu hataya neden oluyor İE de kaşılaşırsınız genelde tarayıcı oradaki html kodu yada js kodunu yorumlayamıyor..

By_Surmeneli

OpenCart-TR
Web sitesi
www.kodcenneti.com
arkadaşlar çok teşekkürler problem internet explorerdan kaynaklanıyormuş mozillayı kurdum admine girdim sorunsuz düzenleme sayfası açıldı ne lanet bir tarayıcı ie :(

rafetusher

OpenCart-TR
hocam sorun internet explorerde degil senin sistemde komple bir sorun var sıfırdankur herşeyi kaldır derim.

dosyalarını tam ve eksiksiz attığından emin ol.

bendede aynı sistem kurulu explorer , firefox ,choreme hepsinden kullanabiliyorum..

iyi çalışmalar dilerim.