Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'ikinciel'@'localhost' (using password: YES) in /home/ikinciel/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Error: Could not make a database connection using ikinciel@localhost
Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/ikinciel/public_html/system/database/mysql.php on line 67
admin panelde bu hatayı alıyorum arkadaslar cpanel şifremi değiştirdiler bu gün site aynı hatayı veriyordu düzelttiler ama şimdi panelde bu hata var bilen arkadas varmıdır?
hatayı çözdüm sayılır.kurulumda girilen şifreleri nereden değiştirebilirim?
ikincielnotebooklaptop.com/index.php?route=product/category&path=17
arkadaslar iyice karıştırdım acil yardımcı olabilecek birisi yokmu link verdim türkçe karakterli yazıları göstermiyor problem gittikçe artıyor birisi yardımcı olsun lütfen
php adminde tüm ayarları sıfırlasam site içindeki dosyalar hepsi gidermi?
Error: Could not make a database connection using ikinciel@localhost
Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/ikinciel/public_html/system/database/mysql.php on line 67
admin panelde bu hatayı alıyorum arkadaslar cpanel şifremi değiştirdiler bu gün site aynı hatayı veriyordu düzelttiler ama şimdi panelde bu hata var bilen arkadas varmıdır?
hatayı çözdüm sayılır.kurulumda girilen şifreleri nereden değiştirebilirim?
ikincielnotebooklaptop.com/index.php?route=product/category&path=17
arkadaslar iyice karıştırdım acil yardımcı olabilecek birisi yokmu link verdim türkçe karakterli yazıları göstermiyor problem gittikçe artıyor birisi yardımcı olsun lütfen
php adminde tüm ayarları sıfırlasam site içindeki dosyalar hepsi gidermi?