403 forbidden hatası

talhasukru

OpenCart-TR
Merhabalar,
Öncelikle herkese kolay gelsin mevcut resellerımda bir hesap açarak opencart sistemiyle bir e-ticaret sitesi kurdum ardından vds alarak yeni bir hesap açtım ve buraya taşıdım ancak vqmod'un isteği üzerine index.php ve admin/index.php'lere 777 yazma izni vermem gerekli diğer resellerda bu izinleri vererek siteyi sorunsuz kurmama rağmen vds'de yazma izni verdiğimde 403 forbidden'e düşüyor site
Sunucu sağlayıcım ve benim denediklerim;
fullbackup ile siteyi taşıdık - olumsuz 403 forbiddene düşüyor
düz taşıma (dosyaları atıp üstüne db import) - olumsuz
sıfırdan vds'ye opencart kurulumu - vqmod'u çalıştırmak için 777 verdiğimde gene 403 forbidden 775 verdiğimde iste site açılıyor ancak hatalarda beraberinde geliyor temanın butonları ve bazı fonksiyonları çalışmıyor yerlerinde hatalar gözüküyor.
Not: mevcut tema vqmod 2.4+ desteklemekte kurmaya çalıştığımda 2.4.1 zaten
Not2: opencartın kurulumunda image cache vs. 777 (writeble )vermem gerekiyor ve bunları verdiğimde de resimler yüklenmiyor resmin url'sine gittiğimde tekrar 403 forbidden ile karşılaşıyor.
Çözümünü bilen arkadaş var mı?

darknow

OpenCart-TR
Web sitesi
efektifalisveris.com
Sunucun Windows mu Linux mu ? Bu opencarttan kaynaklanan bir sorun değil izin vermeye yetkili değilsin bence sen izin veriyor komutunu veriyorsun fakat belkide izin veremiyorsundur ?