Erkesoft' Alıntı:100 tl ve üzeri alışverişler ücretsiz olsun istiyoruz. Lütfen yardım edin en azından yardımcı olamıyorsanız da modülü varmı satılan bilgimiz olsun ona göre bir yol izleyelim. çok acil lazım...
Erkesoft' Alıntı:Hikko teşekkür ederim fakat indirim olayı değil ki benim dediğim kargo metodundan bahsediyorum. 100 tl üzeri alışveriş yapanlara kargo bedeli ücretsiz olmasını istiyorum. bu ürün indirimi ile alakalı birşey. neticede bu eklenti ürüne indirim yapıyor. ama kargo bedelini 100 tl üzeri alışverişlerde ücretsiz hale getiremiyor. bunu yapabileceğim yöntem yada eklenti mevcut mu ?
if ($status) {
if ($this->cart->getSubtotal() > 100.00) {
$status = false;
}
catalog/model/shipping/flat.php açın
Kodu Bulun :
PHP:if ($status) {
Hemen Üstüne Ekleyin :
PHP:if ($this->cart->getSubtotal() > 100.00) { $status = false; }
Yönetim Panelinden Sabit Kargo Fiyatını Belirtiniz ...
100 tl üzeri olan siparişlerinizde kargonuz ücretsiz olacaktır.
50 tl olan bir sipariş toplamına sabit kargo fiyatınızda eklenicektir. otomatik.
saygılarımla.
CLLYLMZ' Alıntı:catalog/model/shipping/flat.php açın
Kodu Bulun :
PHP:if ($status) {
Hemen Üstüne Ekleyin :
PHP:if ($this->cart->getSubtotal() > 100.00) { $status = false; }
Yönetim Panelinden Sabit Kargo Fiyatını Belirtiniz ...
100 tl üzeri olan siparişlerinizde kargonuz ücretsiz olacaktır.
50 tl olan bir sipariş toplamına sabit kargo fiyatınızda eklenicektir. otomatik.
saygılarımla.
Uyarı: Kargo metodu mevcut değil. Lütfen iletişim için bize ulaşın!
ilk verdigi uyari yukaridaki uyari Gokhan bey.
Ikinci uyari ise;
Uyarı: Kargo metodu gerekli!
Sorun nedir acaba? :/
CLLYLMZ' Alıntı:Sürüm 1.5.x sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi Gökhan Hocam ?
Cevabınızı bekliyorum..
CLLYLMZ' Alıntı:sagolun gokhan bey, fakat hala bi degisiklik yok. Olacagi da yok gibi : / Ben en iyisi indirim kuponu uygulayayim.. Baska caresi yok gibi gozukuyor..
Tesekkurler..