Merhhaba..
öncelikle paylaşım için tşk ler ancak;
1. Tema kurallarını okumanızı öneririm
http://forum.opencart-tr.com/thread-729.html
2. Konu başlığınız tema paylaşımından daha cok sanki 1.5. versiyonun kendisini paylaşmışsınız havası veriyor lütfen düzenleyin..örnek(1.5.1. utkutemplate gibi)
3. 7 mb lık nasıl bir templattir onuda anlayamdım ben bir sürü ekletisi modülü olan tema yapıyorum o kadar tutmuyor? ayrıca verdiginiz linkten dosya indirilemiyor...
4.Paylaştıgınız temayı eklenti olarak paylaşın...
5. Mutlaka ekran görüntüsü koyun..
bu belirtilen şartlar yerine getirelene kadar paylaşım durdurulmuştur..
Tekrar merhaba..
siz insanlarla dalgamı geciyorsunuz.. paylaştıgınız tema bildigimiz default tema ve o kadar büyük olmasının sebebi de catalog dizinini ve image dizinini komple yklemiş olmanızdandır (bu sizin tema dosyalarının hangileri oldugunu da bilmediginizi gösterir)..ayrıca bir şeyleri paylaşmış olmak için paylaşmayın gercekten kayda deger bir şey ise paylaşın temanın adını bile degiştirmemişsiniz default.. ayrıca bu tip bir paylaşımı; işi tam olarak bilmeyen birinin yeni bir tema hevesiyle sitesine yüklemesi sonucunda sitesinde ne gibi şeyler olabilcegini hiç düşündünüz mü yada biliyormusunuz..catalog dizinini ve image dizinini komple paylaştıgınız da ve kişide sitesine yüklediginde logosu dahil opc dosyalarında yaptıgı bütün editlemeler uçacaktır sitesi tema dosyları haric ilk günkü haline geri dönecektir.. lütfen paylaşımlarınızda daha dikkatli olunuz...kolaygelsin