1.5.3 için garanti bankası sanal pos

erkryan

OpenCart-TR
arkadaşlar 1.5.3 versiyonu için garanti sanal pos arıyorum ve bankadan gelen dosyaları nasıl kullanacağım ile ilgili bilgisi olan varmı, forumdaki 1.5 versiyonlarını kurduğumda, ödeme metoduna gelince sözdizimi hatası veriyor

yusuf1990

OpenCart-TR
sana önerim webpos pro kullanman olur ben kullanıyorum sorunsuz ve garanti bankası kullanıyorum.

erkryan

OpenCart-TR
o dediğin nasıl bişe biz sanal pos için başvurduk bankadan bize bişeler verdiler dosyalar felan, ben bu olaya hakim değilimde yardımcı olabilrmisiniz?
teşekkürler şimdiden

yusuf1990

OpenCart-TR
olurum kardeşim. hangi sürümü kullandığını söyle yardımcı olayım

erkryan

OpenCart-TR
çok teşekkür ederim Version 1.5.1.3.1 bu versiyonu kullanıyorum bankadan gelen dosyalarda var ama forumda garanti pos ile ilgili dosyalar buldum atınca ftpye satışı bitirme aşamasında hata veriyor, sanal pos için bankadan gelen dosyaları ne yapacağımıda bilmiyorum
çok sevinirim yardımcı olursanız

yusuf1990

OpenCart-TR
onları birşey yapmayacaksın onlar deneme amaçlı. webpos pro yazılımı var duzgun.com da mevcut oradan bakabilirsin sisteme gerekli düzenlemeleri yap kur daha sonra yardımcı olayım.

erkryan

OpenCart-TR
ben dediğin sayfada v1 e göre v2 dosyasında düzenlemeler yaptım ama dosyaları sitede nereye atacağımla ilgili bişeler yazmamış bir de orda Oscommerce 2.3 gibi bişeyden bahsetmiş onu nereye kuracam yada kurmam gerekiyormu yani kafam halen net değil özürler sizide uğraştırıyorum

yusuf1990

OpenCart-TR
http://www.duzgun.com/e-ticaret-entegrasyon-urunleri/wpos-pro-v2-gnu-gpl-t-3109-3.html#pid20110 bak burası garanti bankası kurulumu için

bu da webpos pro 1.5x http://www.duzgun.com/opencart-hazir-projeler/opencart-1-5-destekli-wpos-pro-v2-t-3507.html

erkryan

OpenCart-TR
yaptım ordaki şeyleri ama bu seferde ödeme metodlarında kredi kartını seçtiğimde syntax error sözdizimi hatası verdi :(
bu sözdizimi hatası başka bişe ile mi ilgili acaba :(:(:(

tüm dosyaları eskisi gibi yaptım sonra tekrar ayarları yaptım ama yine olmadı bu hatayı veriyor yine bütün tarayıcılarda bu sorunu veriyor syntax error hatasını

syntax hatası çözdüm şimdide https://domain/subfolders diye bi yere yönlendiriyo ama ben ayarları yaptım bu konuda :(

ne düzgün comda ne sitede garanti pos ile ilgili bulduğum bütün modülleri denedim 4 gündür 96 saattir 6ar saat uyuma dışında buna uraştım ama modüllerde yazılan ayrıntılara kadar her türlü şeyi denedim ama olmadı lütfen bir yardım eden yokmudur?