Çok Asi
OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar, sitede en son 1.5.2'nin türkçe dosyası vardı, bende orjinal siteden son sürümünü indirip manuel yükledim ve install kısmından güncellemeyi yaptım. Sitede normal çalışmada hiçbir hata yoktu. Sonra ürün eklemeye girdim ama ürün bilgilerini doldurduktan sonra ürün ekleme butonuna tıklayorum ve aşağıdaki database hatasını alıyorum.
Notice: Error: Unknown column 'cptitle' in 'field list'
Error No: 1054
INSERT INTO product_description SET product_id = '102', language_id = '1', name = 'Honda CBF 2. Vites Dişlisi22', cptitle = '', meta_keyword = '', meta_description = '', description = '', tag = '' in /home/maviay/motorsikletparcalari.net/system/database/mysql.php on line 49
Ne yapsam düzelir?
Not: bu cptitle ne olduğunu bilmediğim için boş bırakıyorum. Başında herhangi bir yıldız işaretide yok.
Notice: Error: Unknown column 'cptitle' in 'field list'
Error No: 1054
INSERT INTO product_description SET product_id = '102', language_id = '1', name = 'Honda CBF 2. Vites Dişlisi22', cptitle = '', meta_keyword = '', meta_description = '', description = '', tag = '' in /home/maviay/motorsikletparcalari.net/system/database/mysql.php on line 49
Ne yapsam düzelir?
Not: bu cptitle ne olduğunu bilmediğim için boş bırakıyorum. Başında herhangi bir yıldız işaretide yok.