1.5.1.x Sürümünde Seçenek Ekleyememe Sorunu

GraFiker

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ucretsiztemalar.com
1.5.1.x Sürümünde seçenek eklenmiyor, her türlü sistemi kurdum ingilizce orj. sistem de dahil fakat seçenek ekleme hiç birinde çalışmıyor, konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Bir çok nedeni olabilir bağlantının bulunduğu java dosyaları aktif olmayabilir.
veya hatalı işlem yapıyor olabilirsin.

GraFiker

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ucretsiztemalar.com
Gökhan TAYLAN' Alıntı:
Bir çok nedeni olabilir bağlantının bulunduğu java dosyaları aktif olmayabilir.
veya hatalı işlem yapıyor olabilirsin.

kurmuş olduğum bütün sitelerde denedim bunu hiçbirinde çalışmıyor, ayrıca bir kaç tane ingilizce orjinal sistem de kurdum hem localde hem uzak sunucuda sonuç yine aynı, yani kurulumla ilgili bir sıkıntı yok gibi. sistemlerde çalışmayan tek nokta seçenek ekleme, onun dışında hiç bir problemi yok sistemlerin :(

TECHNOLOG' Alıntı:
yönetim panelinizden katalog>seçenekler kısmından dilediğiniz kadar seçenek ekleyebilirsiniz.
ürün detayında görünmesi için katalog>ürünler kısmından ister yeni ürün ekleyin isterseniz mevcut ürünü düzenleyin seçenekler sekmesine gelin ve + işaretini tıklayın daha sonra eklediğiniz seçeneği yazın zaten ajax sistem kullanıldığı için eklediğiniz seçenek hemen gözükecektir daha sonradan dilediğiniz değeri verin tamamdır.

Grafiker arkadaşımızın sorunu da bu şekilde çözüldü.

:D Aklı benim gibi 1.4x te kalan arkadaşlar varsa TECHNOLOG kardeşin dediklerini takip edebilirler, yani seçenek eklemedeki + işaretine tıklayınca olmuyormuş :DDD

Teşekkür ederim kardeşim