osdem66' Alıntı:
cero34' Alıntı:
hocam resimi ekledim... kusura bakmayın resimi atmamısım... osdem66 hocam hazır sizi yakalamısken sorayım sizin grey temasında ürünkarşılaştıra basınca neden çalışmıyor... sizin temayı kullanan arkadsların sitelerine baktım onlardada aynı sorun var... emekleriniz için çok teşekkürler...
temanın css dosyasında ya kategori css leri yok yada temanın category.tpl dosyası içeriginde eksiklik var..kontrol edin.. diger konu için ise tema 1.5.0 versiyon için düzenlendi versiyonunuz 1.5.1.x ise o yüzden o hata alıyorsunuz...temanın template içindeki common,module ve product klsörleri dısındaki dosyalarını yeni versiyon ile degiştiriniz..
Üstad bu senin yeni versiyonunu yüklemiştim ben ama.
sayfayı her yeniledeğimde aşağıdaki hatayı alıyorum ve sayfa yüklenmiyor.
''Bu sayfadaki bir betik meşgul ya da artık yanıt vermiyor olabilir. İsterseniz betiği şimdi durdurabilir, isterseniz sürecin tamamlanmasını görmek için bekleyebilirsiniz.
Betik: http://satkazanalkazan.tk/catalog/view/theme/turkish-gray_v2/js/jquery.bxSlider.min.js:110''
bu js dosyasını sildiğim zaman bu uyarıyı almıyorum artık ve sayfa yükleniyor fakat sonuçta bu dosya da gereksiz bir dosya değil. bir işlevi var muhakkak o yüzden de danışmak istedim. nasıl aşarız bu sorunu?
belkide bu yüzden açılır kategori çalışmıyor bilemiyorum.