1.5.1.1 için offline kredi kartı ödeme modulu lazım

tatarvalisi

OpenCart-TR
Konusu geçen durumla ilgili bana yardımcı olursanız sevinirim adı geçen versiyon için bana offline kredi kartı modulu lazım konu hakkında yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler....

ikorkmaz

OpenCart-TR
evet mümkünse hocalarımızdan yardım bekliyoruz çok ihtiyacımız var

BLaDe

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ondermedikal.com
en kısa sürede offiline kredi kartı (mail order tarzı) modülünü yayınlıyorum. bir kaça güne kadar biter birazcık sabır arkadaşlar...

cagatayyersel

OpenCart-TR
hocam bu 1.5.0.x için olan pos modullerini kullanamazmıyız pekı ?

tatarvalisi

OpenCart-TR
Sabırdan başka hiç bir şeyimiz yokki :)) ilginize teşekkür ederim. Dört gözle bekliyorum.

BLaDe

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ondermedikal.com
tatarvalisi' Alıntı:
Sabırdan başka hiç bir şeyimiz yokki :)) ilginize teşekkür ederim. Dört gözle bekliyorum.

modül bitti fakat onu sisteme entegre etmekte biraz zorluk çekiyorum ama başaracağım :D

tatarvalisi

OpenCart-TR
PHP den birazcık anlasam neler yaparım anlatamam :) sizin yaptığınız işleri indirip kuruyoruz ve teşekkürden başka bir şey gelmiyor elimizden....

alone_king

OpenCart-TR
bende bekliyorum Yapana ve Yardımı dokunana teşekkürler. Allah yardımcıları olsun

tatarvalisi

OpenCart-TR
ha gayret hocam bitecek yapacaksın sen bu işi bize yardım edeceksin.!! aragaz lazımsa her türlü yardımcı olurum.Hocam bekliyoruz ellerine sağlık bakalım...

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Merhaba..
Ofline kredi kaıırtı modülünü kullanmanızı tavsiye etmem bu modülde bilgiler sitede depolanıyor ve dolayısı ile hack durumunda kart bilgilerine ulaşılabilir bu da sizi hem dolandırıcı pozisyonununa hemde bankalarla sorun yaşamanıza düşürüebilir.. bunun için mail order yöntemini kullananın gene Blade kardeşimizin paylaştıgı hızlı al eklentisi aynı zamanda bir mail order formudur.. onu kullanabilirsiniz bilgiler site de saklanmaz mail adresinize gelir...selametle...