1.5.0.5 yükledim kategori resmini resmini büyütmek istiyorum

mbilken

OpenCart-TR
arkadaşlar kategoride bulunan kategori resmini büyütmek istiyorum nasıl yapabilirim acaba çok baktım ama bulamadım

resimbw.jpg

yunus707

OpenCart-TR
Sistem / Genel Ayarlar / Resim / Ürün Liste Resim Boyutu

80 X 80 Olması lazım 150 X 150 Güzel olacaktır .:)

mbilken

OpenCart-TR
tşk ederim kardeş birde alt alta duran resimleri yanyana koymak istiyorum onu nasıl yapıcam
1.5.0.5 yükledim ürünler kısmında değişiklik yapmak istiyorum aşağıdaki gibi ürünler bölümünde tek tek alt alta görüneceğine büyük dolgun ve yanyana yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba çok bilgim yok forumda eski sürüm üzerine bir şeyler yapmıştım ama şimdi beceremedim. yardımlarınızı bekliyorum saygılar

balksz1ve.jpg

Lineer

OpenCart-TR
Web sitesi
www.sutekipmanlari.com
RE: 1.5.0.5 yükledim kategori resmini resmini büyütmek istiyorum

Öncelikler merhabalar .

Genel katalog vs. ölçülendirmeleri için:
Sİstem > Genel Ayarlar > Varsayılanı Düzenle > Resim > İstediğin resim düzenlemelerini yapabilirsin.

-

Ana sayfadaki Yeni Ürünler , Sizin İçin seçtiklerimiz vs. resim ölçüleri için
Admin Panel > Eklentiler > Modüller > ( Resim ölçülerini düzenlemek istediğin bölüm'e düzenleyi tıkla ) ölçü değerlerini verip kaydersen tamamdır

mbilken

OpenCart-TR

üstadum bunu zaten yaptım oluyo ama resimde görüldüğü gibi ben fotoların alt alta değilde yanyana görünmesini istiyorum onu nasıl yapabilirim acaba

mdogan35

OpenCart-TR
Web sitesi
www.inokleen.com
Resimlerin üst sol kısmındaki Görünüm menüsünde Liste veya tablo seçerek bunu yapabilirsin...

mbilken

OpenCart-TR
hangi bölümde oluyo acaba ustat yok öyle bir şey göremedim ben bir türlü

niTRos001

OpenCart-TR
Web sitesi
www.baylas.com

mbilken' Alıntı:
üstadum bunu zaten yaptım oluyo ama resimde görüldüğü gibi ben fotoların alt alta değilde yanyana görünmesini istiyorum onu nasıl yapabilirim acaba

Arkadaşlar aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum ürünler liste değilde tablo olarak nasıl gözükecek ziyaretçilere üyelere herkese öyle gözükmesini istiyorum yani default hali tablo isteyen kullanıcı liste olarak görüntülesin :)

pandor

Search Sexy Girls in your city for night
ürünlerimin boyutlarını büyüttüğümde böle birbirinin içine giriyor bunun bi çözümü varmı acaba yandaki çubukta çok can sıkıcı ürünü yarım görüyorum büyütünce yardımlarınızı bekliyorum

12125339440421582157.jpg

niTRos001

OpenCart-TR
Web sitesi
www.baylas.com

mbilken' Alıntı:

Bu sorunu cevabını bende arıyordum buldum buyurun;
http://forum.opencart-tr.com/thread-4502.html

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
pandor' Alıntı:
ürünlerimin boyutlarını büyüttüğümde böle birbirinin içine giriyor bunun bi çözümü varmı acaba yandaki çubukta çok can sıkıcı ürünü yarım görüyorum büyütünce yardımlarınızı bekliyorum

12125339440421582157.jpg

Merhaba temanızın stylesheet.css dosyasını acınız ve bu kodu bulup buradaki width:185px degerini resimdeki görüntü istediginiz şekilde düzgün görünene kadar deneme yanılma yöntemi ile degiştirerek ayarlayınız.
Kod:
.product-grid > div {
	width: 185px;
	display: inline-block;
	vertical-align: top;
	margin-right: 5px;
	margin-bottom: 10px;
}

arkadaşın verdiği linkin konu ile direk alakası yoktur categori ürünlerinini liste yada tablo görünüm şeklinin default olarak secmeye yarayan düzenlemenin anlatıldıgı konudur...