YENİ Cimen V.2 Tema Görücüye Çıktı. :D

ITECHINN

OpenCart-TR
RE: YENİ Cimen V.2 Tema

Ortadaki tab chrome'da dans ediyor sanki :)

Eline sağlık

Mohavk

OpenCart-TR
RE: YENİ Cimen V.2 Tema

Farkındayım Görüntü olarak soruyorum eksiklikler var biliyorum. Bu hafta sonuna kadar eklentiler olacak ondan sonra dosyayı vericem.

Zanax

OpenCart-TR
İe8 De Orta Kısım Sağa Kaymış Gorunuyor

Mohavk

OpenCart-TR
onun tarayıcı ile ilgisi yok modül ayarlarından kaynaklanıyor. dosyaları düzenliyorum. Opencart kurulum dosyası olarak vermek istemiyorum. Güvenli olmuyor başkası değiştirip ben yapmışım gibi içine bişeyler ekler hoş olmaz ya düzenlemesini yapıp modülü vericem yada metin belgesi ile düzenlemesini anlatıcam.

cihantr

OpenCart-TR
Web sitesi
web adresi yok
Bence güzel olmuş, dahada güzel olacaktır muhakkak. Ama kendimce eksik olarak gördüklerim şeyler var. Mesela; tab modülünde özel ürünler var ve hiç bir ürün yok içinde. Modüller kısmından özel ürünler modülünün içine ürünler eklenmeli ve içine gerekli ürünleri koyup, ektisiz hale getirilmeli ama kaldırılmamalı ki özel ürünler kısmını seçince ürünler görünsün. 2.si özel ürünler en başa getirilmeli. 3.sü zaten yanda mevcut olan yeni ürünler ve kampanyalı ürünler tabları silinmeli ki alt alta geçmiş kötü bir görüntü olmasın diye.
Örnek benim yaptığım tema: "Önizlemek için tıklayın" daki gibi. Yanlış anlaşılmasın benim yaptığım temayı örnek için gösteriyorum.

Mohavk

OpenCart-TR
Güzel olmuş kardeşim eline sağlık.

yekk34

OpenCart-TR
Blok başlıkları bence göze takılıyo biraz daha soft olsa hoş durur arkaplan mavolmuş :) ve sekmeli tab site containerının px genişlet bence :)