Söyledikleriniz çok mantıklı. Neden online lisanslama ... Bunun açıklaması var. Ancak dediğiniz gibi bunu ön plana çıkartmak gerekiyor. Burada kurumsal ürünlerinde tanıtım ve satışları olduğundan dolayı biraz biz geri plana ittik galiba . Üstte ince bir banner veya flash seklinde koymak mantıklı olacak
Mağaza Bölümü Site İçine Entegreli Olsun
Bu kısmında ise eğer amaç satış ise ki bunu denedik ve başarılı olmuyor inanın , satışın içerisinde bu dedikleriniz olabilir. Ama site ön planda ise satış kısmı direk arka plana itiliyor.
Ancak aklimdaki ise
http://theqdomain.com/ocstore/cms adresindeki add-on . Bu module ile daha mantıklı olacak gibi geliyor. Zamanla sitedeki eksiklikler tamamlanacak . Kod kisminda da dedigim gibi 6 sene kadar oscommerce kullandim. O da ayni sekilde kod yaz duzelt derken bir yere geldi.
Sitede Ürünlerinizin Online Virus Tarama Özelliklleri Bulunsun.
Mantıklı , neden olmasin ....
Yalnış anlayım , kendim bilgisayar mühendisiyim ve kendi sirketim. Yaşta ilerledi artik. Amacımız tanıtmak , bize ulaşmalarını sağlamak ve satış sonlandırmak . İnanın oturup kod yazmak istemiyorum. Yazabilirim . Ama bir anlamı yok . Eğer bir yazılım firması degilseniz ayrı konu . Biz entegratör bir firmayız. Bu tip ürünler bizim için (opencart, cs-cart, magento vs vs) amaca hizmet eden arabirimlerdir. Çok şey beklememek lazım. Sonuçta bizim yaptigimiz is bilgi ve hizmeti satmak bununda tamamlayıcısı ise kullanımıs oldugumuz donanım ve yazılımlardır.
Önerileriniz için teşekkürler
Senimi kırıcam : ) Eklendi ...
http://www.antivirusal.com/gdata-antivirus
eka7a' Alıntı:
Hayırlısı olsun. Lisansları nereden temin ediyorsunuz.
Birde ürünleriniz arasına G-Data ürünlerini eklemenizi tavsiye ederim. Yılın en iyi antivirüs programı seçildi. Diğer virüs programlarına göre virüs yakalama oranı daha yüksek ve iki virüs motorunu aynı anda kullanıyor.
Ülkemizde yeni duyulmasına karşın 25 yıllık tecrübeleri var. Bunun dışında kaspersky, avast ve bitdefender gibi büyük antivirüs şirketlileri ile ortaklığı var.
Benim favorim şuanda G-Data Total Core ürünü
Neden derseniz Nod-32 kasmıyor ama çoğu virüsü yakalayamıyor. Kaspersky geçince Nod32 nin göremediği virüsleri yakaladı ama sistemi oldukça yoruyor. Sonra G-Data Total Core yi kurdum. Nod32 kadar bile sistemi kasmıyor ama Kaspersky in göremediği virüsleri dahi yakalıyor.
Yani sonuçta güzel bir ürün bunuda ürünleriniz arasına katarsanız iyi olur.
Senimi Kırıcam
Eklendi ...
http://www.antivirusal.com/gdata-antivirus
eka7a' Alıntı:
Hayırlısı olsun. Lisansları nereden temin ediyorsunuz.
Birde ürünleriniz arasına G-Data ürünlerini eklemenizi tavsiye ederim. Yılın en iyi antivirüs programı seçildi. Diğer virüs programlarına göre virüs yakalama oranı daha yüksek ve iki virüs motorunu aynı anda kullanıyor.
Ülkemizde yeni duyulmasına karşın 25 yıllık tecrübeleri var. Bunun dışında kaspersky, avast ve bitdefender gibi büyük antivirüs şirketlileri ile ortaklığı var.
Benim favorim şuanda G-Data Total Core ürünü
Neden derseniz Nod-32 kasmıyor ama çoğu virüsü yakalayamıyor. Kaspersky geçince Nod32 nin göremediği virüsleri yakaladı ama sistemi oldukça yoruyor. Sonra G-Data Total Core yi kurdum. Nod32 kadar bile sistemi kasmıyor ama Kaspersky in göremediği virüsleri dahi yakalıyor.
Yani sonuçta güzel bir ürün bunuda ürünleriniz arasına katarsanız iyi olur.