VQMOD PROBLEMİ

nostrakabus

OpenCart-TR
Selamunaleyküm kardeşlerim.
Benim sorunum Vqmod ile alakalı . OP v1.5.5.1 kurdum lakin Temalarımın hemenhemenhepsindeaynı sorun var hata mesajı şu çıkıyor

1 Soru : Notice: Error: Could not load language module/boss_login! in /home1/durugrfx/public_html/wolttech.com/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line 27

Dil seçeneklerinden sanarak dili İngilizceye çevirdim bir çok hata vardı admin panelinde onlar kayboldu ama bu sefer ana sayfanın en üstünde bu hata mesajını alıyorum problem nedir? nasıl düzelte bilirim.?

2. Soru : hadi diyelim bu sorunu çözdük paneli Türkçeye çevirdiğimde yine diğer çıkan sorunlar( hata mesajları ) çıkmış olacak ben panelimi TR kullanamayacak mıyım.? Şayet Türkçe kullanamayacaksak o zaman ne gerek var pakete TR ekleniyor? Buda başka bir düşündürücü soru..

şimdiden teşekkürler.
Yılmaz DURU

casperkip

OpenCart-TR
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
Öncelikle Aleykümselam

1. cevap - Temanızı yüklerken dil klasöründeki yani Language > English klasöründeki tüm dosyaları FTP nizde bulunan tüm dil klasörlerine de atmalısınız.Aldığınız hatanın sebebi dil klasöründe boss_login modülünün dil dosyalarını yükleyemediğini belirtiyo.

2 cevap - Eğer modül kurulumlarını düzgün yaparsanız 0 hatasız kullanabilirsiniz.