ürün üzerine gelince Border gelmesi

DucaN

OpenCart-TR
mrb. bı kanuda yardımızı ihtiyacım ben ürünlerin üzerine gelince border gelmesini istiyorum bunu nasıl yapacam bu konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz örnek resme bakınca beni daha ii anlıyacaksınız.

saygılarımla...

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    35.9 KB · Görüntüleme: 71

gehennas

OpenCart-TR
css dosyasında
Kod:
.box-product .image img {
	padding: 3px;
	border: 1px solid #E7E7E7;
}
kısmını bul.

Şimdi burada üzerine gelindiğinde border renk değiştirmek istiyoruz. şu kodu hemen altına ekleyin.

Kod:
.box-product .image img:hover {
	padding: 3px;
	border: 1px solid #990000;
}

Şimdi burada ne yaptık. Mevcut img taginin yanına :hover ekledik yani mouse üzerine gelince nasıl görüneceğini ayarladık. Kendi zevkinize göre bu hover kısmını düzenleyebilirsiniz. Sizin css dosyanızda daha farklı olabilir durum ama bulmanız gereken kod ".box-product .image img" kısmıdır.

DucaN

OpenCart-TR
ewet oldu ama sadece resmin üstüne geldi border ben sepete ekle bölümüde dahil ürünün etrafına border çekebilirmiyiz.
bu arada bu olay sadece anasayfada oluyor kategörülerin içindeyken olmuyor neden

ilk başta yanlış anlattım :(

div i buldum css den adı .box-product > div:hover ama bu ayar katagörilere gelince gözükmüyor sadece anasayfa faal olarak çalışıyor

div i buldum adı .box-product > div:hover bu ayar tamam ama katagörilere girince gözükmüyor sadece anasayfada faal olarak çalışıyor

gehennas

OpenCart-TR
kategori bölümünde görünmüyordan kastın nedir?

hımm şimdi biraz kurcukladım, bahsetttiğin şey kategori kısmına girdiğinde Liste/Tablo şeklinde gösterim sırasında tabloyu seçtiğinde, anasayfadaki ayar olmuyor diyorsun sanırım. bunu değiştirmek için

Kod:
.product-grid div {

satırında aynı değişiklikleri yapman sorununu çözecektir.