Ürün resimlerini sorunu Acil lütfen

exkalibur

OpenCart-TR
[b]Arkadaslar düne kadar sitemde bir sorun yoktu
istedigim resimleri dosya halinde ftp ile atiyordum ve ürün eklemek isterken ona göre düzenledigim dosyalarda secip ürün resimlerini ekliyordum
ama dün bir kac ürün ekledikten sonra imageye tikladigimda alt katagorileri acmadi bir kac karedenedim hala acilmiyor sorun ne olabilir

Uploaded with ImageShack.us

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Merhaba Bu konu forumda deflarca acılmış arama yapsanız en az 20 tane baslık bulabilirsiniz.. durumunuz acil ise arama yapınız arama yapmıyorsanız demekki acil degil..
Çözümü....
image/data kalsörünüz ve diğer kategori klasörleriniz içerisinde daha önce yüklediginiz resimlerinizde ve kalsörlerinizin isimlerin de Türkçe karekter yada bozuk resim,büyük harfle yani .JPG uzantılı resim yada resim isimlerinizde kelime arasında boşluk olan resim yüklemişsinizdir resimleriniz de ve Klasörlerinizin isimlerinde Türkçe karekter kullanmayınız , mutlaka küçük harf yani .jpg kullanınız ve kelime aralarında boşluk yerine alt cizgi kullanrak yani resim_2 gibi yükleyin ,resimlerinizi kontrol edin , o sekilde olan resimlerinizi silin dedigim sekilde düzneleyip yeniden yükelyin.. selametle

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
exkalibur' Alıntı:
Son yükledigim tüm dosyalari sildim ama hala degisen birsey yok

Merhaba ben size son yüklediginiz resimlerinizi silin dememişim ki resimlerinizi ve klasörlerinizi kontrol edin yukarda bhsettiğim sekilde olanlar var ise onları silip gene yukarda söyledigim olması gerektiği gibi düzenleyip öyle yükleyin demişim... resimlerinizi kontrol edin mutlaka dedigim şekilde en az 1 tane resminiz vardır...

nedimcom

OpenCart-TR
merhaba, firmamın web sitesini kendim tasarlıyorum fakat opencart sisteminde yeniyim,v1.5 versiyonunu default temasıyla kullanıyorum, ürün ilave resimlerini eklediğimde alt alta diziliyorlar, bundan dolayı ürün açıklaması çok aşağıda kalıyor, resimlerin yan yana dizilimini nasıl sağlarım. teşekkür ederim.

http://turk-model.com/magaza/index.php?route=product/product&path=20_26&product_id=51