erdemgul' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, benim şöyle bir sorunum var...
Siteye ingiliz ve isveç dillerini ekledim, ingilizcede herhangi bir sorun yok ancak diller kısmına gelip isveç diline geçtiğim işler karışıyor...
Türkçe yaptığım zaman (Diller) yazıyor herhangi bir sorun yok
İngilizce yaptığım zaman (Language) yazıyor herhangi bir sorun
Ancak Swedish yaptığım zaman (text_language) yazıyor. Ve sitenin bir çok yerinde text_ uzantılı yazılar mevcut.
Bu arada araştırma yaptım ancak sonuç sıfır. Dil dosyasını silip tekrar yükledim sonuç tekrardan sıfır.
GraFiker' Alıntı:erdemgul' Alıntı:Merhaba arkadaşlar, benim şöyle bir sorunum var...
Siteye ingiliz ve isveç dillerini ekledim, ingilizcede herhangi bir sorun yok ancak diller kısmına gelip isveç diline geçtiğim işler karışıyor...
Türkçe yaptığım zaman (Diller) yazıyor herhangi bir sorun yok
İngilizce yaptığım zaman (Language) yazıyor herhangi bir sorun
Ancak Swedish yaptığım zaman (text_language) yazıyor. Ve sitenin bir çok yerinde text_ uzantılı yazılar mevcut.
Bu arada araştırma yaptım ancak sonuç sıfır. Dil dosyasını silip tekrar yükledim sonuç tekrardan sıfır.
Evet şimdi baktım örnek olarak vermek gerekirse text_search yazıyor ben bu dosyayı buldum adamlar normal bir şekilde çevirisini yapmış Sök yazması lazım ancak sadece text_search yazıyor
GraFiker' Alıntı:Şu dosyayı bulup açın
/catalog/language/swedish/common/header.php
Dosyada şu satırı bulun yoksa ilave edin
$_['text_search'] = ' ? ';
? işaretinin yazdığı yere istediğiniz kelimeyi yazın, kaydedin dosyayı. ve deneyin mantık bu.
BLaDe' Alıntı:Indonesia Dilini bu linkten indirebilirsiniz.
Sürüm: 1.5.1.3.1
http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/download&extension_download_id=89754
Jackie' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
Tüm yazılanları okudum. Dil paketlerini sistem versiyonuna göre indirdim ve yükledim. Admin panelinin dil ekeleme bölümünden gerekli dil kodlamalarınıda ekledim. Fakat mağaza dili ve admin paneli dili seçimi yani varsayılan(türkçe)'nin dışındaki diğer dilleri göremiyorum dolayısıyla dil seçme şansım yok gibi görünüyor bu problem neden kaynaklanıyor olabilir?
Teşekkürler.
Sorun sadece dilde değil anladığım kadarıyla "Yerleştirmeler" deki hiç bir ayar sistem genel ayarlarda değişiklik göstermiyor daha doğrusu yerleştirmelerde eklediğim hiçbir şeyi sistem genel ayarlarda göremiyorum herşey varsayılan olarak devam ediyor.. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.