arkadaşlar bu tüm sayfaları nasıl ortayabilirim
T the_nueva OpenCart-TR Katılım 22 Şub 2010 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 3 Mar 2010 #1 arkadaşlar bu tüm sayfaları nasıl ortayabilirim
D dly12 OpenCart-TR Katılım 25 Şub 2010 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 3 Mar 2010 #2 Sablon zaten ortada durmuyormu ? kı neyı ortalamak ısdedın kenar bosluklarını yapıcaksan themanın css sınde body tagında margin komutuyle bıraz zaman gecır oke
Sablon zaten ortada durmuyormu ? kı neyı ortalamak ısdedın kenar bosluklarını yapıcaksan themanın css sınde body tagında margin komutuyle bıraz zaman gecır oke
T the_nueva OpenCart-TR Katılım 22 Şub 2010 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 3 Mar 2010 #3 tamam saol kardeşim halelttim düzenledim
O OzTR OpenCart-TR Katılım 3 Mar 2010 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 5 Mar 2010 #4 the_nueva' Alıntı: tamam saol kardeşim halelttim düzenledim Genişletmek için tıkla ... düzenledigin bilgileri paylasabilirmisin rica etsem
the_nueva' Alıntı: tamam saol kardeşim halelttim düzenledim Genişletmek için tıkla ... düzenledigin bilgileri paylasabilirmisin rica etsem