By_Surmeneli
OpenCart-TR
- Web sitesi
- www.kodcenneti.com
Arkadaşlar bunu bir arkadaşım pm den istemişti. Sunuyorum sizlere. Şimdi bu ziyaretçi sayacını phpmyadminden oc nin veritbanını seçip orada sql dosyasını upload yani import kısmı var orayan tıklayıp sql seçiniz . Sql yükleme işlemi bitti şimdi vt işi var. Db_baglan.php yi notepad türü programınızla açınız sonra aşağıdaki bilgileri kendinize göre düzenleyiniz
Sayaç Özellikleri: Tüm Tutulan Değerler Tekil İp Olarak Kaydedilir. 1.tarih olarak dün giren ip(tekil) sayısını gösterir. 2.tarih olarak bugün giren ip(tekil) sayısını gösterir. 3.sitede aktif(online) kaç ip(tekil) var bunun sayısını gösterir. 4.toplam kaç ip(tekil) girmiş gösterir. 5.online kişinin ipsini gösterir.
Dosyayı Burdan İndirebilirsiniz
Burdada Ekran Görüntüsü
ben bunu frebox modulune yerleştirdim bunun içinde ftpnizde sayac diye bir klasor oluşşturup bu dosyaları oraya atınız. sonra aşağıdaki kodlar freebox modulune yerleştiriniz.
vakit buldukça videolu anlatım yapacam.
Sayaç Özellikleri: Tüm Tutulan Değerler Tekil İp Olarak Kaydedilir. 1.tarih olarak dün giren ip(tekil) sayısını gösterir. 2.tarih olarak bugün giren ip(tekil) sayısını gösterir. 3.sitede aktif(online) kaç ip(tekil) var bunun sayısını gösterir. 4.toplam kaç ip(tekil) girmiş gösterir. 5.online kişinin ipsini gösterir.
Dosyayı Burdan İndirebilirsiniz
Burdada Ekran Görüntüsü
PHP:
<?php
#--Veritabanına Bağlantı Ayarları-----------------------------------------------------------------------------------------------------
//Buraya Kendi MYSQL Bilgilerinizi Yazacaksınız
@$db_name = "sayac"; #db adı
@$db_user = "root"; #db kullanıcı adı
@$db_pass = "123"; #db kullanıcı şifresi
@$db_host = "localhost"; #db server/sunucu adı
@$eror1 = "<center><font face='Verdana' size='2' color='#333333'>...<u>MySQL</u> Bağlantısı Gerçekleştirilemedi...</font></center>";
@$eror2 = "<center><font face='Verdana' size='2' color='#333333'>...<u>Veritabanı</u> Seçimi Gerçekleştirilemedi...</font></center>";
@$baglan= mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass) or die ($eror1);
@mysql_select_db($db_name,$baglan) or die ($eror2);
#--Veritabanına Bağlantı Ayarları-----------------------------------------------------------------------------------------------------
?>
ben bunu frebox modulune yerleştirdim bunun içinde ftpnizde sayac diye bir klasor oluşşturup bu dosyaları oraya atınız. sonra aşağıdaki kodlar freebox modulune yerleştiriniz.
PHP:
<p>
<iframe frameborder="0" height="160" scrolling="no" src="http://www.seninsitenin ismi.com/sayac/sayac.php" width="160"></iframe></p>
vakit buldukça videolu anlatım yapacam.