PayU ortak ödeme modülü indirim hesaplama sorunu

jet737

OpenCart-TR
Herkese selamlar.

Bir süredir PayU ortak ödeme modülümde bir sorun yaşıyordum. Geçici olarak alternatif ücretsiz bir modül denedim, derdimin en önemli kısmını çözdü ama kontrol ettiğimde chekcout sayfası ile payU ortak ödeme sayfasında toplamlar doğru olmasına rağmen birim fiyat, kdv ara toplamlar gibi kısımlarda hata olduğunu farkettim.

Eski modülümde benim o ana kadar bildiğim en önemli sorun olan ürün adında Ç-Ö ve Ü harfi varsa ortak ödeme sayfasına geçmemesi hadisesi, modülü yazan arkadaşımızın müdahalesi ile düzeldi çok şükür. Lakin, bu modülde daha önce kontrol etmediğim için indirim kuponu ile ödeme yapmak istediğimde hesaplama işlemi fena halde şaşırmış olduğunu gördüm.

Bu hesap hatasını nasıl düzeltebiliriz? (üzerinde düzeltme yapılan php kodunu gerekirse aşağıya ekleyebilirim)
%10 indirim kuponu kullanıldığında ,sitede checkout yaparken;
toplamı alıyor, %10 düşüyor sonra buna %8 KDV ve sabit kargo 5.90TL ilave edip toplamı alıyor. (olması gereken bu zaten)

PayU ortak sayfaya geçtiğinde ise, %10 düşmek yerine ; ürünlerin KDV siz fiyatlarını topluyor, (gösterirkende %8 KDV'yi birim fiyatı olarak eksiltiyor) bundan 10TL eksiltiyor ve 5.90 TLkargoyu üzerine ilave ediyor.

kupon-indirimli_zpsde728603.jpg

Ya üstadlar, yokmu aranızda akıl verecek bir tek kişi? Bu zıkkım görsel olarak destek verse kod için tek kelime soru sormayacağım ama ezbere kod işi farklı. Gözünüzü seveyim 5 aydır şu siteyi "hah tamam oldu" diye kullanamadım!

Ya üstadlar, yokmu aranızda akıl verecek bir tek kişi? Bu zıkkım görsel olarak destek verse kod için tek kelime soru sormayacağım ama ezbere kod işi farklı. Gözünüzü seveyim 5 aydır şu siteyi "hah tamam oldu" diye kullanamadım!