Para Birimi Varsayılan TL Yapmak?

ömnbvc

OpenCart-TR
koplay gelsin arkadaşlar benim bi sorunum var ben admin panelinden para birimini varsayılan TL yapıyorum değerini 1.00000 vs yapıyorum ama her zaman varsayılan sitede dolar oluyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba yardım pls :(

bu sorun çerezlerden dolayımış arkadaşlar çözdüm ama şimdi ben şöyle birşey istiyorum ben fiyatı dolar olarak girmek istiyorum ama ana sayfada sadece TL seçeneği olsun istiyorum

ayhan_engin

OpenCart-TR
bunun icin temada bir değişiklik yapman lazım.admin panelinden varsayılanı dolar yapacaksın.dolar olarak gireceksin.ama anasayfada tl olarak gösterecek.burada bunun temadaki yerini bilen arkadaşlar vardır.
buradan mesajım var kullanıcılara burası paylaşım yeridir.kendi işinizi halledip gitmeyiniz. bildiğiniz konularda yardımcı olunuz.

ömnbvc

OpenCart-TR
arkadaşlar yokmu bi yardım edecek bir kul nolur yardım :(

+++++++++++ güncel

Uzun Uğraşlar Sonucunda Başardım İsteyen Olursa paylaşacağım ... :)

mesutboga

OpenCart-TR
malesef aynı sorun bizdede var paylaşırsan çok sevinirim
web site www.havanabilgisayar.com

sorunu çözdüm kendi yöntemlerimle fiyat dolar giriyorum tl ye çeviriyor ve ana sayfada tl olarak görünüyor bu arada güvenlik açığı için ise diyebileceğim en iyi çözüm isim değiştirme

madebodom

OpenCart-TR
Bu sorun bende var arkadaşlar, TL girdim ama nasıl varsayılan olarak ayarlayacağım bilemiyorum ?