admira' Alıntı:Önceden manuel olarak girilen seo kelimeler bu modül ile birlikte nasıl bir etkileşim gösterir? deneyen arkadaşlar yazarsa seviniriz.
attalias' Alıntı:Keşke başka bir Yere Yükleseydin...10 DEFADAN FAZLA İNDİRİLEMİYOR..
hikko' Alıntı:hata buldum paylaşıyorum
aynı isimde bir kategori ve bir marka varsa çalışmıyor. Eğer isterseniz benimle iletişime geçin göstereyim
S22K14' Alıntı:teşekkürler...
ewet hikko ekle beni kardeşim.
s22k14@msn.com
hikko' Alıntı:Gökhan TAYLAN bey özelden bana ulaşırsanız hatayı gösterebilirim
hikko' Alıntı:bakın medyacomda aktif edecem kategorilerden dizüstü bilgisayarlardan asus a girin bi anlayacaksınız normalde ürünleri sıralaması gerekiyor fakat ana kategoriye geri dönüyor
Diğer modül kurulumlarından bir farkı yok. Modül Nasıl Kurulur konusunundan modüllerin nasıl kurulacağına bakabilirsiniz.greyder28' Alıntı:bu modül nasıl kuruluyor onuda anlatsaydınız bari.
elektro2008' Alıntı:Gökhan usta dediklerini yaptım kurdum fakat daha önceden otomatik seo diye bir modul eklemiştim sürekli kapalı kalmasına rağmen seo atıyordu ve bunu kullanıyordum.
En son yüklediğiniz daha tefarruatlı ve güzel onu kurdum ama modullerde kur yada düzenle çıkmıyor.
Diğer oto seonun tüm dosyalarına kaldırmama rağmen modulden çıkaramıyorum.
Acaba eski kurulu olduğundanmı kurulmuyor yada ben bir yerde hatamı yapıyorum ?
www.motopazar.com
yardımcı olursan sevinirim.
# 1.To use URL Alias you need to be running apache with mod_rewrite enabled.
# 2. In your opencart directory rename htaccess.txt to .htaccess
# For any support issues please visit: http://www.opencart.com
Options +FollowSymlinks
# Prevent Directoy listing
Options -Indexes
# Prevent Direct Access to files
<FilesMatch "\.(tpl|ini|log|txt)">
Order deny,allow
Deny from all
</FilesMatch>
# SEO URL Settings
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]
### Additional Settings that may need to be enabled for some servers
### Uncomment the commands by removing the # sign in front of it.
### If you get an "Internal Server Error 500" after enabling, then restore the # as this means your host doesn't allow that.
# 1. If your cart only allows you to add one item at a time, it is possible register_globals is on. This may work to disable it:
# php_flag register_globals off
# 2. If your cart has magic quotes enabled, This may work to disable it:
# php_flag magic_quotes_gpc Off