Opencart Soap Entegrasyonu yapabilcek arkadaşlar bana ulaşabilirlermi şimdiden tşkler
hikko OpenCart-TR Katılım 15 Kas 2010 Mesajlar 292 Tepkime puanı 0 Puanları 0 17 Haz 2011 #1 Opencart Soap Entegrasyonu yapabilcek arkadaşlar bana ulaşabilirlermi şimdiden tşkler
smartcoder OpenCart-TR Katılım 15 Şub 2011 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 Puanları 0 23 Tem 2011 #2 hocam yardımcı olabilirim msn: webcozumleri@hotmail.com den görüşebiliriz hocam
B beurer OpenCart-TR Katılım 2 Şub 2011 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Puanları 0 4 Ağu 2011 #3 Kardeş elimde hazır entegrasyon sistemi mevcut. BBayi Soap WSDL için yazmıştım. İstersen senin sistem ne ise uyarlayabilirim.
Kardeş elimde hazır entegrasyon sistemi mevcut. BBayi Soap WSDL için yazmıştım. İstersen senin sistem ne ise uyarlayabilirim.
smartcoder OpenCart-TR Katılım 15 Şub 2011 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 Puanları 0 25 Eyl 2011 #4 beurer' Alıntı: Kardeş elimde hazır entegrasyon sistemi mevcut. BBayi Soap WSDL için yazmıştım. İstersen senin sistem ne ise uyarlayabilirim. Genişletmek için tıkla ... hocam sizdeki sistem hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim
beurer' Alıntı: Kardeş elimde hazır entegrasyon sistemi mevcut. BBayi Soap WSDL için yazmıştım. İstersen senin sistem ne ise uyarlayabilirim. Genişletmek için tıkla ... hocam sizdeki sistem hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim