Opencart Seo URL Hakkında

berhan88

OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar,

Opencart'ın seo url olayını yapmaya çalışıyorum ama bazı sorunlarla karşılaştım fakat bu klasik bir sorun değil o yüzden soruyorum.

-Öncelikle gerekli olan .htacces dosyam var ve mod_rewrite açık.Seo url yapısı kullanılıyor.

• Sitemde ingilizce ve türkçe dilleri yüklü fakat türkçe dilini önyüzden silip sadece admin kısmında kullanıyorum.Fakat ürün eklerken elbetteki iki dil içinde kırmızı işaretlenmiş yerleri girmek zorundayım.
  • Neyse Bir kategori oluşturup gerekli bilgileri giriyorum.Mesela Kategori adı; Zimbabwe Turları olsun,ingilizce ad olarak Zimbabwe Tours, gerekli meta açıklamaları girdikten sonra kendisini ana bir kategori yapıp
  • Seo Url kısmına'da Zimbabwe-Tours yazıyorum
  • direkt olarak ürün ekleme sayfasına gidip bir ürün yaratıyorum Zimbabwe Full Pack adında. Bu ürünü Zimbabwe Tours Kategorisi altına koyuyorum (seo url versemde vermesemde birşey değişmedi )
  • Kaydedip siteye geri dönüyorum. Zimbabwe Tours'a tıklattığımda,kategori için ürün bulunamıyor,
  • Seo Url girmeden bu işi yaparsam kategori için ürünü direkt olarak buluyor.
  • Ayrıca bir Ürüne Seo Url girdiğimde Bu ürünün ürün kodunu arama çubuğuna girdiğimde önerilerde gösteriliyor seçip enter yaptığımda ise ürün bulunamıyor.

Bir süredir araştırıyorum hatam nedir diye şimdilik bulamadım,eğer ki cevabı bulursam buraya kendim yazacağım :) sonuçta yardımlaşmak iyidir..

mRGogo

OpenCart-TR
Sitenizde com/index.php?route=account/account olarak gozuken linkleri seo uyumlu SEF linkler haline getirmek için .htaccess duzenlemeden, sql ayarı yapmadan, vqmod gerekmeyen veya ekstra bir ayar olmadan sitenizdeki tüm linkleri hesabim, sepetim, odeme, siparis haline getiren bir eklenti yazdım isteyen arkadaşlar özel mesaj atarsa verebilirim yada daha fazla eklenti geliştirmemde yardımcı olmak için eklentimi aşağıdaki adresten satın alabilirsiniz.

cizgiotesi

OpenCart-TR
mRGogo buradan özel mesaj gönderemedim, e-posta da. Site kuralları gereği e-posta adresi verilemiyormu? Verilebiliyorsa e-posta göndermek isterim. Belirttiğiniz linkten satın alım yapamadım...

mRGogo' Alıntı:
Sitenizde com/index.php?route=account/account olarak gozuken linkleri seo uyumlu SEF linkler haline getirmek için .htaccess duzenlemeden, sql ayarı yapmadan, vqmod gerekmeyen veya ekstra bir ayar olmadan sitenizdeki tüm linkleri hesabim, sepetim, odeme, siparis haline getiren bir eklenti yazdım isteyen arkadaşlar özel mesaj atarsa verebilirim yada daha fazla eklenti geliştirmemde yardımcı olmak için eklentimi aşağıdaki adresten satın alabilirsiniz.

mRGogo buradan özel mesaj gönderemedim, e-posta da. Site kuralları gereği e-posta adresi verilemiyormu? Verilebiliyorsa e-posta göndermek isterim. Belirttiğiniz linkten satın alım yapamadım...