Opencart 2.1.0.1 Facebook Meta Tagler ve Resim Gösterme

turksiteekip

OpenCart-TR
Merhaba :

Opencart 2.1.0.1 Sürümünde Theme -> Common-> header.tpl head tagları arasına
facebbok taglerini yerleştirdim...

Description -> değişkeni OK
Keywords -> değişkeni OK
Base veya Link -> değişkeni OK

Fakat ben product üzerinden mağaza images değişkeninden resimleri almak istiyorum yada diğer şekli ile sayfa içindeki ürün resimlerini almak istiyorum.

Product Kategori
Product Ürün

Şu değişkenler Controller Product içinde mevcut
$image[popup] veya $image[[thump] $popup / $thump

Fakat theme -> common -> header.tpl içinden çekilmiyor bu değişkenleri alamıyor algılayamıyor veya okuyamıyor...

theme -> common->header.tpl içindeki değişken envarteri control -> common-> header.php içindeki değişkenleri alabiliyor. Ama product içindeki images değişkenini okuyamıyor....

Product içinden aldığım product_id images for kodunu controller ->common-> header.php dosyasına ekledim ve

theme -> common -> header.tpl dosyası üzerinde for döngüsü ile iamagesleri taglere basmayı başardım...

Fakat site üzerinde product ürün sayfası açıkken hiç bir sıkıntı yokken! Ana sayfa ve diğer sayfalara gittiğinde product_id hatası veriyor...

Anladığım kadarı ile product_id verisini diğer sayfalarda algılayamadığından bu hataları veriyor..

if kontrolü yaptım boş ise boş döndür else boş değilse bas diye ama gene olmadı bu sefer başka hatalar veriyor...

Bu konuda bilgisi veya uğraşmış oldurmuş arkadaşlar var ise bilgi olarak paylaşırsa memnun olurum...

Yine meta taglerde author admin değişkenleri ni header üzerinden basamadım..
Site name değişkeni ve title değişkeni mevcut.....
Bunlara ilave olarak ta ilerideki düşüncem yapmak istediğim facebook taglerine product video değişkeni atamak ve facebook üzerinde video paylaşımı yani video yönlendirmesi atamak...