attilla' Alıntı:Dostum 1.5.3.1 versiyon türkçe tam sürümünde hatalar örneğin misafir alış verişi faks olan yare Tc. No:: diye tanımlanmış Adres 2 yerine Vergi No. yönetim panelinde daha bir çok hata ve çeviri hatası ingilizce versiyonu alıp kendim çevirdim türkçeye sorunsuz kullanıyorum.
mehmet80' Alıntı:attilla' Alıntı:Dostum 1.5.3.1 versiyon türkçe tam sürümünde hatalar örneğin misafir alış verişi faks olan yare Tc. No:: diye tanımlanmış Adres 2 yerine Vergi No. yönetim panelinde daha bir çok hata ve çeviri hatası ingilizce versiyonu alıp kendim çevirdim türkçeye sorunsuz kullanıyorum.
Nerenle bakıyosan ya da hangi kafa ile bakıyosun bilemiyorum artık.
mehmet80' Alıntı:v153 versiyonunda da sorun göremedim ve sizin bahsettiğiniz gibi bir düzeltme göremiyorum. Üşenmeden tüm düzeltmelere baktım ama kastettiğiniz bölümde bir düzeltme göremedim.
https://code.google.com/p/opencart-tr/source/list
Proje Github taşınmış orada da böyle bir düzeltme yok.
Türkçe versiyonda bahsettiğiniz hatanın düzeltmesini gösterin özür dileyeyim. Aksi taktirde söylediklerim arkasındayım.
sen düzeltilmiş versiyonu kurulum yapmışsın ben ise daha ilk çıktığı zaman kurulum yaptım ve hataları bildirdim
mehmet80' Alıntı:sen düzeltilmiş versiyonu kurulum yapmışsın ben ise daha ilk çıktığı zaman kurulum yaptım ve hataları bildirdim
Şunu yazmasanız yanlış hatırlıyorsunuz diyeceğim ama kendi bildirdiğiniz bir şeyi yanlış hatırlama ihtimaliniz yok. Böyle bir düzeltme olmadığına göre bir bildirimde bulunmadınız ve bu cümle laf olsun diye yazılmış bir cümle.
Size iyi bakışlar.