Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
opencart 1.4.9.3 yükledim fakat admin paneline girince site çalışmıyor
RE: opencaret 1.4.9.3 yükledim fakat admin paneline girince site çalişmıyor
yok arkadaşım ben yanlış anlattım galiba admin paneline girebiliyorum gayet güzel butün düzenlemeleri yapabiliyorum fakat normal sitenin anasayfası kayboluyor beyaz oluyor adminden çıkınca 15 dak sonra düzeliyor
Merhaba;
Ben siteyi hosta atım ana sayfa açılıyor.Ne resmler gözüküyor nede hesabım ana sayfa sepet üyelk bölümünün nede yandaki linkler hi bir link çalışmıyor.Linke tıkladıgımda sayfaya ulasılamıyor çıkıyor..
Çözümü nedir acaba??? Yardımcı olursanız sevinirim.
şimdi loaclhosttan değilde direk hostinge kuruyorum indirdiğim dosyaları ama sayfalara ulaşılamıyor ben bu problemı anlamadım bi türlüde çözemedim ban yardımı olursanız sevnirim.eka7 ye yazdım ama donmedı
Kurulum konularında nasıl kurulacağı adım adım anlatılmıştır. Buna rağmen hata alıyorsanız dosyalarınız düzgün yüklenmemiştir, eksik yaptığınız bir yer vardır ya da sunucunuzdan kaynaklanan bir problem vardır.