müşteriler listesi boş görünüyor

mksimseker

OpenCart-TR
Merhabalar öncelikle sürekli sizlerin bilgilerinden faydalanıyorum bundan dolayı tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Şu anda bir sıkıntı yaşıyorum kayıt olan müşterilerin hiçbirini göremiyorum.
ben deneme olarak yapıyorum aşamadım sinir oldum bulamadım sitede bildiğinizde varsa yardımcı olursanız sevinirim
resimlerde gördüğünüz üzere kayıtlı bir kullanıcı siparişleri var ama kayıtlı müşteriler görünmüyor.

-
sip.png

mus.png

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
PHPMYADMİN Veritabanınızı Seçip : customer tablosuna göz atın .müşterileriniz veritabanınızda kayıtlı mı?

mksimseker

OpenCart-TR
evet phpmyadminde kayıtlar görünüyor

Gökhan TAYLAN' Alıntı:
PHPMYADMİN Veritabanınızı Seçip : customer tablosuna göz atın .müşterileriniz veritabanınızda kayıtlı mı?

Merhaba Taylan Üstadım yanıtını bekliyorum phpmyadminde görünüyor müşteri kayıtları

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
admin\model\customer.php dosyasını tekrar yüklemeyi dene versiyonuna uygun . olmazsa msnden site bilgilerini gönder bir bakalım soruna

mksimseker' Alıntı:
evet phpmyadminde kayıtlar görünüyor

Gökhan TAYLAN' Alıntı:

Merhaba Taylan Üstadım yanıtını bekliyorum phpmyadminde görünüyor müşteri kayıtları

efsun

OpenCart-TR
Merhaba,

Arkadaşım bende de aynı problem var, 1.5.4 verisyonuna geçtim, müşteriler var ama görünmüyor.
Müşteri gruplarıda görünmüyor, php myadminde müşteri drupları var ama panelde görünmüyor ne yapabilirim.

Güncelleme: Eski versiyondaki admin/ sale costumer.php ve costumer-group.php dosyalarını yeniye tekrar yükledim, müşteriler ve gruplar göründü fakat yeni versiyonun özelliklerini kullanamaz oldum :S