Misafir Alışveriş Sorunu

eternal_92

OpenCart-TR
konuyu yanlış yere çaıysam eğer çok özür dilerim.. opencart sistemi kullaniyorum fakat misafir alişverişinde bir sıkıntım var site üzerinden alişverişi yapiyorum herşey normal bütün işlemler oluyor hiç bir sıkıntı yaşamiyorum fakat alınan ürünleri kim ne almiş admin panelinde göremiyorum herhangi bir hata da alamiyorum sıkıntı ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum..

satrancokulu

OpenCart-TR
Gerçi cevap gelmemiş ama benzer sorunu ben de yaşıyorum

Misafir alışverişi yapılıyor. Onlara alışveriş yaptıklarına dair mail gidiyor ve örneğin PAYU'ya yönlenip ödeme de yapıyorlar ama yöneticiye ne mail geliyor ne de sistemde alışveriş gözüküyor.

İşin kötüsü kendim test amaçlı alışveriş yapınca hiç sorun yok! Satış sisteme de düşüyor, mail de geliyor.

Böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu acaba?

Ek bilgi. Yabancı forumları araştırınca görmediğim siparişlerin "Hatalı Siparişler"e düştüğünü fark ettim. Neden oraya düştüğü ile ilgili fikri oılan var mı? Kredi kartıyla ödeme yapılmış ama sipariş "Hatalı sipariş" olarak geçiyor. Neden hatalı sipariş oluyor ki?

casperkip

OpenCart-TR
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
Merhaba

Sorun ödeme metodunda yani ödeme modülünde gibi gözüküyor.Başka ödeme metodlarında bu hatayı alıyormusunuz deneyin.iyi çalışmalar