Kategori ve Alt Kategori ' lerde Resimli Yapma

caglarcapar

OpenCart-TR
Merhabalar,

Bir matbaa sistemi üzerinde çalışıyorum ve alt yapı olarak opencart kullanıyorum. Site üzerinde yapmak ve geliştirmek istediğim her şey tamam fakat tek bir eksik kaldı. Bu eksik ise şu ;

Sistem içerisinde bir adet ana kategori olacak ve bunun adı GENEL olsun diyelim. Sonrasında 26 adet GENEL kategorisine bağlı olan Alt Kategoriler olacak ve daha sonrada Alt Kategorilerin hepsinde 10 ' larca alt kategori olacak.

Olmasını istediğim şey ise Üst menüden Genel Kategorisi için link vereceğşm ve alt kategoriler yansıyacak bunda bir problem yok fakat resimlerle yansımasını istiyorum.

Her bir kategori ve alt kategoriler için resim hazırladım yaklaşık 1200 toplam alt kategori ediyor ve ardından sistem içerisinde kategorilerin içlerine girildikçe alt kategorileri seçerek ürüne ulaşmasını istiyorum.

Ürünleri kategorilere değilde alt kategorilerin sonuncusuna ekleyeceğim için kategoriler içerisinde gezinirken ürün çıkmyacak ve kolaylıkla kategoriler arasında gezilecek.

Bu tarz bir modifikasyon yapabilecek bir arkadaşımız var mı ? bu hizmeti kesinlikle ücretsiz istemiyorum çünkü çok sayıda içerik yok fakat olanlar ise bir kısmı hatalı yada tam istenilen değil.

Teklif usulu konu altında ilerlesin istiyorum ve satış yapılsın istiyorum.

Ayrıca modifikasyonu yapacak olan arkadaşımız izin verirse ücretsiz bu hizmetin dağıtılmasını istiyorum ( ana ücreti şahsım olarak ödeyeceğim ).

Teşekkürler

Çağlar ÇAPAR
www.caglarcapar.com.tr
Email : caglarcapar@caglarcapar.com.tr
Tel : +90 850 885 09 01