Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ;
Bazı Sitelerde kapıda kredi kartına taksitle ödeme seçeneği var...bu özellik firmanın müşterilerine kendi imkanlarıyla sunduğu bir özellikmidir yoksa bu işi yapan kargo firmaları varmıdır..?
benim bildiğim kargo firmasına bağlı bir durum. bu işi yapan sürat kargo ve yurtiçi kargo kapıda ödemeye taksit seçeneği sunuyor. tabi bunun içinde kargo firması sizden ek ücret talep edebilir.
benim bildiğim kargo firmasına bağlı bir durum. bu işi yapan sürat kargo ve yurtiçi kargo kapıda ödemeye taksit seçeneği sunuyor. tabi bunun içinde kargo firması sizden ek ücret talep edebilir.
Az önce Yurtiçi kargo ve Sürat kargoyla görüştüm....kapıda pos cihazıyla ödeme alıyolarmış fakat tek çekim olarak alıyolarmış...müşterinin kredi kartına taksit imkanları yokmuş....
Kapıda kredi kartına taksit yapan bir kargo firmasıyla çalışan arkadaşlar varsa bizimle bilgilerini paylaşrılarsa sevinirim...teşekkürler..
merhaba, bende kargo firmaları ile çalışıyorum fakat kapıda kredi kartına taksit yapan bir kargo firması yok...
Sürat kargo kapıda tek çekim
aras kargo kapıda tek çekim
yurtiçi k. kapıda kredi kartı secenegi yok
mng kargo kapıda taksilat yok...
Ama bildiğim bir kaç firma var onlarında kendi kuryeleri ve post makinaları var...
Yurtiçi kargonun işbankasıyla anlaşmalı olarak kapıda maksimum karta taksit seçeneği var. Sizin adınıza POS tanımlıyorlar. Yurtiçi kargo ile anlaşmanız varsa şubenizle görüşebilirsiniz.