Kampanyali fiyatini kaydederken hata!

serdaraydinalay

OpenCart-TR
Arkdaslar merhabalar, XML entegrasyon modulunu yukledim ve urunleri excell den girdim ve basarili birsekilde kaydetti.Tek sorunum, kampanyali fiyatlarin sitede gozukmemesi girmis oldugum halde.Admin panelinde girdigimde ise kaydet dedigimde su hatayi aliyorum.

"Notice: Undefined index: customer_group_id in /home/kibrismo/public_html/admin/model/catalog/product.php on line 190Notice: Undefined index: customer_group_id in /home/kibrismo/public_html/admin/model/catalog/product.php on line 190Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kibrismo/public_html/admin/index.php:83) in /home/kibrismo/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kibrismo/public_html/admin/index.php:83) in /home/kibrismo/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 29"

yardimci olursaniz sevinirim arkdaslar.

adsl77

OpenCart-TR
kampanyalı fiyatları hangi kullanıcı grubuna ekleyecekseniz o grubun ıd numarasını eklemelisiniz.

serdaraydinalay

OpenCart-TR
adsl77' Alıntı:
kampanyalı fiyatları hangi kullanıcı grubuna ekleyecekseniz o grubun ıd numarasını eklemelisiniz.

Sorunu su sekilde cozdum, xml entegrasyonunu adim adim giderek skntisiz bir sekilde kurdum simdi cok iyi calisiyor.Tesekkurler