Hata yı Çözemedim Bilenler yardımcı olabilirmi

yoosuff

OpenCart-TR
Hatayı Aradım Arkadaşşlar ama çözüm bulamadım bilen bir arkadaş var ise yardımcı olabilirmi?

Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 46630 of 65535 bytes in /home/esyaala/public_html/admin/index.php on line 45

http://www.ikincielesyaalanlar.net site adresi
sitede html modulune biraz fazla yüklenmem sonucu olduğunu tahmin ediyorum panele giriş yapamıyorum çıkmadan önce de html modulunde hiç bir tanımlama kalmamıştı.

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
admin/index.php

line :45 bul

Kod:
$config->set($setting['key'], unserialize($setting['value']));

Değiştir :

Kod:
$config->set($setting['key'], unserialize($setting['value'])); if (!unserialize($setting['value'])) echo $setting['key']."==>".$setting['value']."<hr>";

yoosuff

OpenCart-TR
Hocam İlgilendiğiniz İçin Teşekkür ederim Fakat Problemim Çözülmedi Size Zahmet Olcak Ekranın Resmini Yüklüyorum .

normalde sadece üst tarafdaki hata oluyordu şimdi hatanın sebep olduğu yazılar çıktı:)

hatayı çözdüm Gökhan Bey

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
çözümü paylaşın sorun yaşayan diğer arkadaşlar olduğunda çözüm bulsunlar. İyi çalışmalar.

yoosuff' Alıntı:
Hocam İlgilendiğiniz İçin Teşekkür ederim Fakat Problemim Çözülmedi Size Zahmet Olcak Ekranın Resmini Yüklüyorum .

normalde sadece üst tarafdaki hata oluyordu şimdi hatanın sebep olduğu yazılar çıktı:)

hatayı çözdüm Gökhan Bey

yoosuff

OpenCart-TR
Gökhan Bey Aslında Nasıl Çözüldüğünü anlamadım :D myphpadminde settingde bir kaç yerde birden değişiklik yaptım düzeldi sanıyorumki karakter sayısına izin verdiği bir kısım vardı oraya 99999999 yazdım bir kaç yerde daha birşeyler yaptım düzeldi ondan oldugunu sanıyorum