illustrasyon
OpenCart-TR
Merhabalar , ben sistemimi 1.4.0 dan 1.4.7 ye yükselttim ama daha sonra özellikle admin panelde sorunlar oldu ve aşağıda bazı hata kodlarını aktarıyorum lütfen çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
admin panele girince yukarıda görünen hata
giriş yaptıktan sonra yine üstte görünen hata
şimdiden teşekkürler
admin panele girince yukarıda görünen hata
Kod:
Notice: Undefined index: en in /home/esatinay/public_html/sistemsogutma.com/admin/index.php
on line 116Notice: Undefined index: en in /home/esatinay/public_html/sistemsogutma.com/admin/index.php
on line 118Notice: Undefined index: en in /home/esatinay/public_html/sistemsogutma.com/admin/index.php
on line 119Error: Could not load language !
giriş yaptıktan sonra yine üstte görünen hata
Kod:
Notice: Undefined index: en in /home/esatinay/public_html/sistemsogutma.com/admin/index.php
on line 116Notice: Undefined index: en in /home/esatinay/public_html/sistemsogutma.com/admin/index.php
on line 118Notice: Undefined index: en in /home/esatinay/public_html/sistemsogutma.com/admin/index.php
on line 119Error: Could not load language !Warning: Cannot modify header information - headers already
sent by
(output started at /home/esatinay/public_html/sistemsogutma.com/admin/index.php:69) in /home/esatinay/public_html/sistemsogutma.com/system/engine/controller.php on line 27
şimdiden teşekkürler