Önce Google nın mantıgını anlaman gerekiyor neden seni 1. sayfaya cıkarsın ? Google çok karmasık bir sistemdir dünyadaki tüm sayfaları kontrol eder bir web sayfasını yükseltmesi için o sayfanın popıleritesini,güncelliğini ve özgünlüğüne bağlı olarak yükselişe gecirir veya düşürür. misal Sen sayfa açtın ama hiçbir websayfası senin sitenden bahsetmiyor hiçbir forumda sayfanın adı gecmiyor eklediğin ürünler standart diyer shoplarda olan ürünlerden içerik yazıları diyer sayfalardan alıntı vs. Sen nasıl beklersınki yükselmeyi olay anahtar kelimede değil tabi onunda etkeni var ama ürünle alakalı anahtar kelimenin sadece faydasını görürsün sen bir ürüne 10-15 anahtar kelime eklersen faydasından cok zararını görürsün google sevmez az ve hedef ürünle alakalı anahtar kelimeler en iyileri. Googlede yükselmek icin güncelik ve özgün içerik yapamayız genelde cünkü satılan ürünleri kendimiz imal etmediğimiz için a,b,c sitelerindede satılan ürünlerin aynısını satıyoruz ürün detaylarında kendi yorumlarını yaz ve ürün fotoğraflarını kendin cek googlede görsel index sayın arttıkca aramalarda yükselirsin, rekabet oranı düşük anahtar kelimeler sec ve ürünle alakalı olmasına dikkat et bunun icin googlenın hizmeti var anahtar kelimelerle ilgili, ve en önemlisi hiçbirini yapmasan bile seo calısması yaptır senin sitede yaptıgın seo çalısması değill backlink tarzı çalışmalar yaptır kısa sürede sitene gelen hitteki artışı göreceksin tabi hersey birbirine kombineli kısa sureli hitlenme değil devamlılık istiyorsan ilk bahsettiğim özgün içerik ve güncellemeler Senin hittini koruyacak ve artmasına neden olacaktır. örnek ççalısmalar için asagıda link veriyorum reklama girmiyecekse (reklam sayılırsa admin linki kaldırırzaten)
Bu tarz iş yapan cok kişi var ben bu arkadaşla çalıstığım için öneriyorum
http://www.r10.net/sosyal-link-borsasi/1052647-mekjoy-com-profesyonel-backlink-hizmetleri-kacirilmayacak-firsat-tum-paketlerde-50-indirim.html