Sürüm 1.5.2.1 kullanıyorum, http://forum.opencart-tr.com/thread-4534-page-8.html sayfasından indirdiğim dosyayı yüklediğimde, checkout.tpl dosyasını değiştirdiğinde ödeme sayfamda hiç bir adım açılmıyor. Desteklerinizi bekliyorum.
xfilesx' Alıntı:Garanti Bankası 3d ve OOS_Pay kurulumlarını yapabilirim sorununuz hala devam ediyorsa iletişim kurabilirsiniz. kendim kullanıyorum şuan sorunsuz.
ozguraydin33' Alıntı:xfilesx' Alıntı:Garanti Bankası 3d ve OOS_Pay kurulumlarını yapabilirim sorununuz hala devam ediyorsa iletişim kurabilirsiniz. kendim kullanıyorum şuan sorunsuz.
ben de webpos v2 yi kurdum lakin bir türlü çalıştıramadım detaylı bilgi almak isterim.
salihsurer' Alıntı:checkout.tpl dosyasını değiştirdiğinde ödeme sayfamda hiç bir adım açılmıyor. checkou.tpl dosyası değişmediğinde garanti seçmi çıkıyor. kredi kartı bilgilerini giriyorum sonra gönder dediğim zaman lütfen bekleyiniz diyor ve kalıyor. yukarıdaki linkten indirmiştim. 1.5.2.1 kullanıyorum. kullanabileceğim bir pos varsa iletirsen sevinirim.