Garanti bankası sorunu için lütfen yardım

emre_yaka

OpenCart-TR
Arkadaşlar, bir open cart kurduk. Her şeyi tamam. Güzelde bi garanti bankası modülü indirdik. Bankaya da başvurduk. Bankada bize illa kredi kartı bilgilerinin görüleceği yani siparişin onaylanmasını görmek ve bu aşamadan sonra onay vereceklerini söylüyorlar. Fakat ben garanti bankasından api şirket kodu vs gibi bilgileri almadan bunlara o kısmı aktif edemeyeceğimi söyledim. Onlar da bu şekilde olmazsa onay vermeyiz dediler. Ben bu konuda bilgi eksiklği mi yaşıyorum, bu mümkün mü yoksa, ters bi şubeye mi denk geldik, lütfen yardım.

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
Garanti Bankası sanal pos vermeden önce bir çok ayrıntıya dikkat ediyor. Bu da onlardan biri. Hangi modülü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama sanal pos modüllerinin hemen hemen hepsinde test modu olur. Bu modu aktif edip modülü test edebilir veya bankanın incelemesine sunabilirsiniz.

emre_yaka

OpenCart-TR
Benim kullandığım da test modülü yok. Peki test modülü bulunan bir garanti bankası psou önerebilir misiniz bana çalışan?

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
Bir arkadaş bu forumda paylaşmıştı. Test modu mevcut. İndirip entegre edebilirsiniz. Anlatım konu içerisinde sunulmuştur.

zakokkk

OpenCart-TR
forumda yusuf hoca vardı sanırım msn adresi wounded-heart-18@hotmail.com kendisi bana posları kurdu uygun fiyata güzel moduller var sizi üzmez :) Sanal pos kesinlikle uzman işi ...

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
Başka birinin iletişim adresini vermenizi yanlış buluyorum. Kendisi ya bu şekilde teşhir edilmeyi hoş karşılamazsa ? Başka birinin adına konuşmanız da başka bir yanlış olmuş.