Fiyat Kısmında istenildiğinde 3 ayrı fiyat gösterme

yense

OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar

İlköncelikle yeni bir opencart kullanıcısıyım ve sizlerden bir konu hakkında yardım istiyorum.

Benim sorunum bir ürünün 3 ayrı fiyatı olmasından kaynaklanıyor. ürün sayfasında fiyat kısmında 1 ürüne ait 3 ayrı diyat girmek ve göstermek istiyorum bunu nasıl yapabiliriz bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim şimdiden ilgilenen herkeze teşekkürler.

Örenek

Fiyat : 100 TL
Fiyat 2 : 200 TL
Fiyat 3 : 300 TL gibi

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Bu Konuyu Biraz Açıklarmısın Neden Müşteri 100 tl varken 300 tl lik Alsın (Mantıklı Bir Açıklaması Mutlaka vardır ) Açıklarsan Yardımcı Olmak İsteriz Seçenekler veya farklı Bir Çözüm Sunulabilir.

yense

OpenCart-TR
Şöyle açıklayayım satılan Ürünün sistem 1 ve sistem 2 fiyatlarıda var yani ürünün 3 ayrı fiyatı oluyor seçenekler bölümünden ekleyip yapma imkanımız var ama biz bu tarz olsun istemiyoruz.

yönetim bölümünde 3 ayrı fiyat kutusu olmasını ve bu kutulara girilen değerleri ürünsayfasında görünmesini istiyoruz.

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Düşüncenizi Anladım Ücretsiz Olarak Destek Sunacak Kimse Olmayacağı Kanaatindeyim Umarım Bu Ön Yargım (Birkaç Arkadaş Tarafından Bozulur ve İşiniz Yapılmış Olur :) Profilimizde İletişim Bilgilerimiz Mevcut,

yense' Alıntı:
Şöyle açıklayayım satılan Ürünün sistem 1 ve sistem 2 fiyatlarıda var yani ürünün 3 ayrı fiyatı oluyor seçenekler bölümünden ekleyip yapma imkanımız var ama biz bu tarz olsun istemiyoruz.

yönetim bölümünde 3 ayrı fiyat kutusu olmasını ve bu kutulara girilen değerleri ürünsayfasında görünmesini istiyoruz.