Kargo İle gönderi yapacaksan Fatura Kesmek Zorundasın. KEsemeyebilirsin ama %50 ihtimalle kargon çevirmeye yakalanmaz.
Kapıda Ödeme Gönderiyorsan, mutlaka ama mutlaka şimdi olmasa yarın maliye seni yakalar. Yani Mecbur fatura kesmelisin.
Kredi Kartı ile ödeme Alacaksan eğer zaten şirket olmalısın, ve kredi kartı ödemeleri zaten mecburen faturalandırılmalıdır.
Bak Geçen Hafta Gönderdiğim kargolardan biri maliye denetimine yakalandı. Tesadüfye işte yakalandı. Yedik Cezayı. Sürat Kargo Ankara Aktarmayı ai bir denetim neticesinde benim faturası gönderdiğim kargo yakalandı. Faturasız derken, zaten faturalı bir iş değildi. 6-7 parça değişik numune ürünleri sürekli müşterim olan bir hanımefendiye gönderdim. Lakin Maliye Numune felan dinlemedi. Numunede olsa faturan oalcak arkadaş dedi.
Hiç kimse uyanıklık yapmaya kalkmasın.
Bazılarımız Devletin Aptal Olduğunu Sanır ama, Unutmayalım ki, Devlet O bazılarının Aptal Olduğunu Bilir.
Devletin yüzü Yumuşaktır, Lakin Devlet Hepimizden Akıllıdır. Devlet İsterse Faturasız 1 Çöp dahi Satılmaz. O Yüzden Bu yumuşak Yüzlü Devletmize karşı bizde yumuşak yüzlü olalım.