exelden içeri ver ialınan dosyada cost sütünu var sanırım ürünün maliyet fiyatı
bu alana 2.fiyatı girip ekrenda 2 farklı fiyatı göstererek yapılabilir mi acaba?
http://forum.opencart-tr.com/thread-1065.html
bu konudan yola çıkarak aşağıdaki kodları ekleyince maliyet fiyatını farklı bir fiyat oalrak göstertebiliyorum
Kod:
<tr>
<td><b>Kredi Karti Fiyati</b></td>
<td><?php echo $product_info['cost']; ?></td>
</tr>
ancak benim sitemde üye giriş yapmadan fiyatları göremiyor bu kodla ekleyince giriş yapmadan ürün fiyatını görememesine rağmen bu alandaki fiaytı gösteriyor bunu nasıl düzeltebilriim?
şu şekilde düzeltme yaptım ve üye giriş apmadan görüyor eklediğim kodların yerini değiştirdim yukarıya aldım ve giriş yapmıyan göremiyor
Kod:
<td> <b><?php echo $text_price; ?></b></fo</td>
<td><?php if (!$special) { ?>
<font color="red"> <b> <?php echo $price; ?></b></font>
<?php } else { ?>
<span style="text-decoration: line-through;"><?php echo $price; ?></span> <span style="color: #F00;"><?php echo $special; ?></span>
<?php } ?></td>
<tr>
<td><b>Kredi Karti Fiyati</b></td>
<td><font color="blue"> <b><?php echo $product_info['cost']; ?></td>
</tr>
</tr>
<?php } ?>
<?php if (!$display_price){ ?>
buralarda araya biryere ekledim deneme yanılma yöntemiyle oldu ancak fiyatı gösterdiği formatı değiştirmem gerekiyor şimdide
arkadaşlar ürün detayında fiyatı gösteren aşağıdaki kodu kopyalayıp hemen altına birdaha yapıştırdım ancak 2.fiyat gösteriinde maliyet fiyatını getiremedim bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı kod bilgim olmadığı için yapamadın inceleyip yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim
Kod:
<tr>
<td> <b><?php echo $text_price; ?></b></fo</td>
<td><?php if (!$special) { ?>
<font color="red"> <b> <?php echo $price; ?></b></font>
<?php } else { ?>
<span style="text-decoration: line-through;"><?php echo $price; ?></span> <span style="color: #F00;"><?php echo $special; ?></span>
<?php } ?></td>
</tr>
bu kod aynen duruyor hemen altına aynısınıda yapıştırdım ama yine ürün fiyatını getiriyor bunu maliyet fiyatıyla nasıl değiştirebilirim?
price leri cost yaptım ancak kodların içerisinde $special var bunu anlıyamadım
sabırım indirimli fiyatı ama ben sitemde indirimli fiyat kullanmıyorum