facebook connect hata...

serdarusak

OpenCart-TR
s.a. arkadaşlar oncelikle forumun kurucularına ve her konuda yardım için uraşan ve paylaşımda bulunan tum arkadaşlara çok çok teşekkür ederim..

forumda bulunan facebook connect modulunu kurdum.. fakat modul için gerekli uygulamayı oluşturduğum facebook hesabı ile giriş yap dediğimde sorunsuz giriyor ve musteri kaydı oluşturuyor.. fakat bu facebook hesabı dısında bir hesap ile giriş yaptıgımda aşagıdaki gibi bir hata mesajı alıyorum...

Notice: Undefined index: verified in /home/ekoyeni/public_html/catalog/controller/account/fbconnect.php on line 39Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ekoyeni/public_html/index.php:104) in /home/ekoyeni/public_html/system/engine/controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ekoyeni/public_html/index.php:104) in /home/ekoyeni/public_html/system/engine/controller.php on line 29

bu hata mesajını alan ve foruma mesaj atan yardım için bekleyen çok arkadaşımız var benim gibi ALLAH için bu konuda yardımıc olacak arkadaşların ilgilenmesini rica ediyorum :(

sezar53

OpenCart-TR
kim senin ve benim de destek vermeme nedenim;
Opencart masterlığı yapıyorum diyip insanları kandırıyorlar ve iş aldıkdan sonra takıldığı yerlerde forumda konu açıyorlar . madem paranı alıyorsun . takıldığın yerde başkasınada para ödemek zorundasın . yanlış anlama bu mesaj senin için değil üstüne alınanlar alınıyor zaten