en son sürüme geçerken

black devil

OpenCart-TR
selam öncelikle eğer bu konu başka yerde açılmışsa sizden özür dilerim. opencartta çok yeniyim. en çok merak ettiğim bir nokta var eğer eksiğimi giderirseniz çok memnun olurum. evet opencart her zaman kendini yenileyen bir sistem bu işe gönül verenler sayesinde her zaman kendini yenileyecektir. ancak sıkıntım şu ; mesela şuan opencart'ın en güncel versiyonunu yüklediğimizi düşünelim (OpenCart 1.5.2.1). gün gelicek bu versiyonu tarayıcılarda sorun cıkartacak resimler tablodan taşıcak ve güncelleme gerekicek değil mi ? güncelleme yaparken sistemin hepsi mi değişiyor? çünkü 1000 den fazla ürün yüklediğimizi düşünürsek bir daha 1000 ürünü yeniden girmek istemeyiz değil mi?

faysal07

OpenCart-TR
hiç güncelleme yapmadım ama öyle birşey olucagını sanmıyorum belli dosyalarda düzenleme yaparsın çalışır sql ve ftp yedeklerini aldıktan sonra denenir sıkıntı yaşarsanda yedeklerini geri yüklersin hiç olmadı host firmasına rica eder ellerindeki son yedegi yüklerler sanırım onlarda haftalık hatta çogu firma günlük yedek alır. ama güncelleme yüzünden tüm ürünleri yeniden girmessin diye düşünüyorum

oxgurunal

OpenCart-TR
Bence sen genede xml exporter kullan arkadaşım ne olur ne olmaz ve daima yedekle çalış.