Eklenen resimlerin bazıları siliniyor

slmn86

OpenCart-TR
Arkadaşlar müşterime yaptığım bir sitede, müşterimin iddia ettiğine göre bir ürün ya da kategori için eklenen resimlerden bazıları gözükmemeye başlıyor. Başta ben düzgün yükleyemediğini ya da eklemediğni düşündüm ama öyle olmadığını, bazılarında resim bir süre (bikaç saat, bikaç gün değişiyormuş) durduktan sonra siliniyor ve hiç resim çıkmıyor onun yerine yani default resim de çıkmıyor..

Cache ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum ama yine de tam anlamış değilim.Cache klasöründe olup normal image klasöründe olmayan resim dosyaları var..Bu neden olur bir fikri olan var mı ?

Şimdiden teşekkürler

TECHNOLOG

OpenCart-TR
Web sitesi
www.edessaweb.com
1. tam olarak emin değilim ama belki hostingin kapasitesi yetmiyor olabilir.
2. müşterinizin yüklediği resimlerin uzantıları küçük harflerle olmalıdır. yani .JPG .PNG şeklinde değilde .jpg .png şeklinde olmalıdır. dilerseniz bi kontrol edin.

muzorotti

OpenCart-TR
birde resimlerin adını türkçe karakter kullanmadan yükleyin.

unsound

OpenCart-TR
Bence eklediğin resimler silinmiyor ordadır büyük bir ihtimal ile Türkçe karakter kullanmışsındır.

slmn86

OpenCart-TR
cache klasöründe var zaten resimler ama normal image klasöründe gözükmüyor bazıları..ve müşterinin dediğine göre resimler ilk başta gözükmesine rağmen daha sonraları kayboluyor..tr karakter problemi olsa ilk başta da gözükmüyor olması gerekmez mi ?