turkuaz
OpenCart-TR
- Web sitesi
- www.turkuazhobby.com
<?php
/* OpenCart*/
// Heading
$_['heading_title'] = 'Bizimle alışveriş ettiğiniz için Teşekkür ederiz... %s ';
// Text
$_['text_title'] = 'Kredi Kartı';
$_['text_response'] = '';
$_['text_success'] = '... Ödemeniz alındı.';
$_['text_success_wait'] = '<b><span style="color: #FF0000">Biz siparişinizi işlerken </span></b>Lütfen bekleyin... <br>10 sn içinde otomatik olarak yönlendirileceksiniz.Eğer yönlendirilmezsaniz Lütfen <a href="%s">buraya tıklayınız</a>.';
$_['text_failure'] = '<b><span style="color: #FF0000">... Ödemeniz ONAYLANMADI </span></b> Siparişiniz iptal edildi!';
$_['text_failure_wait'] = '<b><span style="color: #FF0000">Lütfen bekleyin...</span></b><br>10 sn içinde otomatik olarak yönlendirileceksiniz.Eğer yönlendirilmezsaniz Lütfen <a href="%s">buraya tıklayınız</a>..';
?>
Bu çeviriyi Dreamweaver CS4 de maalesef karakter sorunu nedeni ile başaramadım.
İnternetten ve sizden bulabildiğim tüm ip uçlarını denedim.
UTF-8 Kodlayabilecek varsa şimdiden teşekkür ederm.
Zip dosya olabilir.
/* OpenCart*/
// Heading
$_['heading_title'] = 'Bizimle alışveriş ettiğiniz için Teşekkür ederiz... %s ';
// Text
$_['text_title'] = 'Kredi Kartı';
$_['text_response'] = '';
$_['text_success'] = '... Ödemeniz alındı.';
$_['text_success_wait'] = '<b><span style="color: #FF0000">Biz siparişinizi işlerken </span></b>Lütfen bekleyin... <br>10 sn içinde otomatik olarak yönlendirileceksiniz.Eğer yönlendirilmezsaniz Lütfen <a href="%s">buraya tıklayınız</a>.';
$_['text_failure'] = '<b><span style="color: #FF0000">... Ödemeniz ONAYLANMADI </span></b> Siparişiniz iptal edildi!';
$_['text_failure_wait'] = '<b><span style="color: #FF0000">Lütfen bekleyin...</span></b><br>10 sn içinde otomatik olarak yönlendirileceksiniz.Eğer yönlendirilmezsaniz Lütfen <a href="%s">buraya tıklayınız</a>..';
?>
Bu çeviriyi Dreamweaver CS4 de maalesef karakter sorunu nedeni ile başaramadım.
İnternetten ve sizden bulabildiğim tüm ip uçlarını denedim.
UTF-8 Kodlayabilecek varsa şimdiden teşekkür ederm.
Zip dosya olabilir.