Başarılı Olamıyoruz Neden ?

istanbaris

OpenCart-TR
Web sitesi
www.butiksaati.com
[size=x-large]Başarılı Olamıyoruz Neden ?[/size]

Arkadaşlar aşağı yukarıdır nerdeyse 9 aydır opencart kurdum çok iyi ilgide gösteriyorum seo çalışmalar; makaleler, tanıtım yazıları, sosyal medya, backlink çalışmaları vs vs... çalışmalar yapıyorum ama bir türlü istediğimiz kıvama gelemiyoruz (kıvam=günde en az bir iki mal satışı), merak ediyorum aceba diğer siteler de bu şekilde mi aceba, yoksa sorun bizde mi anlayamadım. Bize e-ticarete gönül vermiş ve akıl verecek arkadaşların yorumları bekliyoruz...

markajo.com

admin

Administrator
Yönetici
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Yaptığınız işlemleri aklınıza geldiği kadarıyla yazın.

Ona göre yorumlayalım beraber.

mavici

OpenCart-TR
üstadım başarılı olan siteler isim yapmış yada çok reklam vere siteler hergün onlarca kişi hayallerle site kuruyor masraf ediyor hepsi hüsrana uğruyor yani site kurmak küçük yatırımcı için özdilek avm. karşısına bakkal dükkanı açmak gibi birşey

Mohavk

OpenCart-TR
Ne yaparsan ya Mavici arkadaşın söylediği doğru reklam olmadan istersen dünyanın en iyi işini yap. Kapı kapı dolaş , broşür bastır , gücün varsa yerel gazetelere reklam ver ama reklam yap yoksa biliyorsun ki kimsenin sattığı mal bir diğerininkinden farklı degil.

Bu yazıyı okuyan arkadaşlar arasında bu işleri yapacak olan arkadaşlara bir tavsite site dediğin 1 günde kurulur mal da bulunur ama sen onun için uğraşmazsan sonu hüsran olur.

UnknownSouL

OpenCart-TR
fazla abartmışsınız insanlar gayette güzel satışlar yapabiliyor mesela ben tek işim bu iş yerimi eticarete özel kurdum çok şükür herşeyde kıvamında

admin

Administrator
Yönetici
Web sitesi
www.opencart-tr.com
UnknownSouL' Alıntı:
fazla abartmışsınız insanlar gayette güzel satışlar yapabiliyor mesela ben tek işim bu iş yerimi eticarete özel kurdum çok şükür herşeyde kıvamında

Bu şekilde yuvarlak açıklamalar yerine daha irdeleyici ayrıntılı cevaplar yazarsanız hep beraber faydalanabiliriz.

Mesela ne öneriyorsunuz belirtebilirsiniz?

enesaltunisik

OpenCart-TR
Bu konuda başarılı calışmalarım var benım aylık ortalama 4,500 tl arası cırolar yaptım sosyal medya aracılıyla sadece verdıgım reklamlar küçük butcelı ama yüksek cıro bu konuda bılgılendırme yapabilirim istanbaris the_nueva@hotmail.com ekleyebılırsenız özel bır konu ıcın görüşmek ısterım.