alican_0031
OpenCart-TR
Uyarı: Ini_set () güvenlik nedenleriyle için devre dışı bırakıldı / home / organiku / public_html / system / library / session.php on line 7Uyarı: Ini_set () güvenlik nedenleriyle için devre dışı bırakıldı / home / organiku / public_html / system / library / session.php on line 8Uyarı: Session_start () [function.session-start]: Session cookie gönderilemiyor - başlıklar zaten (output started at tarafından gönderilen / home / organiku / public_html / admin / index.php: 59) in / home / organiku / public_html / system / library / session.php on line 11Uyarı: Session_start () [function.session-start]: Session cache limiter gönderilemiyor - başlıklar zaten (output started at / home gönderildi / organiku / public_html / admin / index.php: 59) in / home / organiku / public_html / system / library / session.php on line 11Uyarı: Modify header information Can't - başlıklar zaten (output started at tarafından gönderilen / home / organiku / public_html / admin / index.php: 59) in / home / organiku / public_html / system / library / currency.php on line 43
OPENCART 1.3.4. TR VERSİYONUNU SİTENİZDEN İNDİRDİM. ÖNCELİKLE BU PAYLAŞIM İÇİN SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ELİNİZE SAĞLIK, BAŞARILANINIZIN DEVAMINI DİLERİM. ADMİN PANELİNE GİRİŞTE YUKARIDA BELİRTTİĞİM HATAYI VERİYO. İKİ GÜN ÖNCE DOSYALARI YÜKLEDİĞİMDE HİÇBİR SORUN YOKTU. BUGÜN DOSYALARI SİLİP SİTENİZDEN OPENCART 1.3.4 TR'YİNDİRDİM ADMİN PANELİNE GİRİŞ YAPAMIYORUM. BİRDE ELİNDE 1.3.4 TR'NİN DÜZGÜN ÇALIŞANI OLAN ARKADAŞLAR e-mail ADRESİME GÖNDERERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. <!-- e --><a href="mailto:adonmez@hotmail.com">adonmez@hotmail.com</a><!-- e -->
OPENCART 1.3.4. TR VERSİYONUNU SİTENİZDEN İNDİRDİM. ÖNCELİKLE BU PAYLAŞIM İÇİN SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ELİNİZE SAĞLIK, BAŞARILANINIZIN DEVAMINI DİLERİM. ADMİN PANELİNE GİRİŞTE YUKARIDA BELİRTTİĞİM HATAYI VERİYO. İKİ GÜN ÖNCE DOSYALARI YÜKLEDİĞİMDE HİÇBİR SORUN YOKTU. BUGÜN DOSYALARI SİLİP SİTENİZDEN OPENCART 1.3.4 TR'YİNDİRDİM ADMİN PANELİNE GİRİŞ YAPAMIYORUM. BİRDE ELİNDE 1.3.4 TR'NİN DÜZGÜN ÇALIŞANI OLAN ARKADAŞLAR e-mail ADRESİME GÖNDERERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. <!-- e --><a href="mailto:adonmez@hotmail.com">adonmez@hotmail.com</a><!-- e -->